Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Amadeus, Zoya i Pontius tornaran a reunir-se a Trine 5: A Clockwork Conspiracy

THQ Nordic i Frozenbyte han anunciat el retorn de la sèrie Trine amb Trine 5: A Clockwork Conspiracy. El joc estarà disponible per a PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S i Nintendo Switch. Els fans de la sèrie poden esperar una nova aventura amb Amadeus, Zoya i Pontius!

Trine 5 promet ser el viatge més ple d’acció per als herois mentre es mouen per un món de contes de fades fantàstic, enfrontats a vilans que no es detindran per prendre el control del regne. Els jugadors s’hauran d’aventurar en un joc de plataformes amb puzles amb vint nivells dissenyats per explorar, des de coves de pedres precioses brillants fins a passadissos submarins perillosos.

Una de les noves funcions més emocionants de Trine 5 és el sistema d’habilitats, on els jugadors poden desbloquejar habilitats i millorar les dels seus herois a mesura que avancen en el joc. Els puzles de Trine 5 també s’ajustaran al nombre de jugadors, assegurant que el joc sigui desafiador i entretingut tant per als qui juguin en solitari, com per aquells que prefereixin el multijugador.

THQ Nordic GmbH i Frozenbyte estan segurs que Trine 5: A Clockwork Conspiracyserà el millor joc de Trine de la sèrie, oferint una nova aventura emocionant tant per als nous com per als jugadors que tornin.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content