Ordinador

L’actualització Knives Out arriba a My Time at Sandrock amb molt contingut nou

Focus Entertainment i Pathea Games han anunciat el llançament d’una nova actualització per a My Time at Sandrock, la seqüela del popular RPG de sandbox My Time at Portia. L’actualització, anomenada «Knives Out», inclou un nou acte de la història, funcions de casament, noves masmorres, i molt més contingut. Els jugadors poden veure un tràiler per preparar-se per a tot el contingut que els espera.

Nou contingut:

  • Nous diàlegs
  • Nou contingut relacionat amb casaments
  • Nous diàlegs i activitats romàntiques
  • Noves masmorres
  • Nous minijocs
  • Noves interaccions amb els personatges
  • Millores en la jugabilitat

My Time at Sandrock continua el món postapocalíptic presentat a My Time at Portia. Els jugadors es converteixen en el més recent Constructor de la ciutat de Sandrock, i han de restaurar-la. Per això, hauran de recollir recursos per construir màquines, fer amistats locals i defensar Sandrock dels monstres.

Aquest RPG sandbox combina les mecàniques de construcció i cultius amb una narrativa detallada que inclou centenars de missions secundàries i més de 30 personatges carismàtics, descobrint històries al llarg del camí.

My Time at Sandrock està actualment disponible a Steam en accés anticipat, i a la Epic Game Store.