Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Noob: The Factionless arribarà ben aviat a PC i consoles

Noob: The Factionless arribarà ben aviat a PC i consoles

Microids i Olydri Games han anunciat que Noob: The Factionless, una nova experiència RPG, es llançarà el 29 de juny en format digital per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC. L’edició en format físic estarà disponible a partir d’agost del 2023 per a consoles.

Noob: The Factionless segueix les aventures de quatre jugadors del clan Rush. El seu objectiu és arribar al nivell suprem i esdevenir l’elit del joc fictici Horizon MMORPG. Hauran d’enfrontar-se a centenars de monstres i explorar mons fantàstics per donar al seu clan el reconeixement que es mereix. El repte no es limitarà al joc; els seus avatars també hauran de completar missions a la vida real, fent avançar la història tant en el joc com en la realitat.

Noob: The Factionless ofereix més de 50 hores de joc, amb més de 750 NPCs per interactuar i 300 mapes per explorar. Els jugadors poden personalitzar els seus avatars amb el millor equip que trobin, i millorar les habilitats del seu equip guanyant experiència a través dels combats. El joc també inclou “jugadors reals” en el “món real”, permetent als jugadors descobrir qui està darrere dels avatars dels seus amics o enemics.

El joc ja està disponible en accés anticipat a Steam. Noob – The Factionless estarà totalment subtitulat en anglès, francès, italià, alemany i espanyol.