Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Noob: The Factionless arribarà ben aviat a PC i consoles

Microids i Olydri Games han anunciat que Noob: The Factionless, una nova experiència RPG, es llançarà el 29 de juny en format digital per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC. L’edició en format físic estarà disponible a partir d’agost del 2023 per a consoles.

Noob: The Factionless segueix les aventures de quatre jugadors del clan Rush. El seu objectiu és arribar al nivell suprem i esdevenir l’elit del joc fictici Horizon MMORPG. Hauran d’enfrontar-se a centenars de monstres i explorar mons fantàstics per donar al seu clan el reconeixement que es mereix. El repte no es limitarà al joc; els seus avatars també hauran de completar missions a la vida real, fent avançar la història tant en el joc com en la realitat.

Noob: The Factionless ofereix més de 50 hores de joc, amb més de 750 NPCs per interactuar i 300 mapes per explorar. Els jugadors poden personalitzar els seus avatars amb el millor equip que trobin, i millorar les habilitats del seu equip guanyant experiència a través dels combats. El joc també inclou “jugadors reals” en el “món real”, permetent als jugadors descobrir qui està darrere dels avatars dels seus amics o enemics.

El joc ja està disponible en accés anticipat a Steam. Noob – The Factionless estarà totalment subtitulat en anglès, francès, italià, alemany i espanyol.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content