Sector

NetEase Games anuncia Anchor Point Studios, un nou estudi ubicat a Barcelona

NetEase, un dels principals proveïdors de serveis d’Internet i videojocs, ha anunciat la creació d’un nou estudi, Anchor Point Studios, com a part de la seva divisió de jocs NetEase Games. L’estudi està dedicat a desenvolupar jocs d’acció i aventures per a consola i PC. Mentre que la seva seu principal serà Barcelona, l’estudi contractarà fins a 100 persones arreu d’Europa i Amèrica del Nord. Cercant desenvolupadors, artistes tècnics i dissenyadors per treballar en les seves oficines, de forma remota o en una capacitat híbrida.

Anchor Point Studios està fundat per Paul Ehreth, director de jocs i dissenyador amb més de 20 anys d’experiència. Ehreth ha treballat en títols com Control i Halo, i està acompanyat per un equip talentós, incloent-hi el cap d’operacions, Pere Torrents. També, comptarà amb altres membres amb dècades d’experiència combinada en la indústria.

Un projecte molt especial

“Estem molt emocionats d’arribar oficialment a Barcelona, la ciutat natal dels meus besavis. Volem començar a construir un fort equip juntament amb NetEase Games”, diu Ehreth. “El lema de l’estudi és «Per Aspera, Ad Astra» (a través de les dificultats, cap a les estrelles), perquè volem construir una aventura que romangui fresca i proporcioni una experiència única que sorprengui les persones cada vegada que juguin. Vull que reconeguem els desafiaments que ens proposem. Estem agraïts a NetEase Games per donar-nos la llibertat creativa i els recursos per construir aquest món interconnectat que s’expandeix més enllà dels jocs i arriba a altres mitjans.”

“Quan vam conèixer en Paul, vam adonar-nos immediatament que tenia la passió per crear mons realment màgics. Amb experiències sorprenents que ofereixen alguna cosa nova cada vegada que es juguen”, diu Simon Zhu, president d’inversions globals i associacions de NetEase Games. “A NetEase Games, creiem en donar als creadors la capacitat de construir jocs de qualitat duradora que es jugaran durant molts anys. Sabem que Anchor Point Studios està arribant a les estrelles i farem tot el possible per ajudar-los a arribar-hi.”

Anchor Point Studios té com a objectiu construir un joc que sigui més que un simple videojoc, sinó un món interconnectat que s’estengui més enllà i arribi a altres mitjans. El lloc web de l’estudi ja es troba actiu, i podeu seguir-los a les xarxes socials per estar al dia dels seus progressos.