Ordinador

Aprèn els conceptes bàsics dels escacs amb Piggy Gambit

L’editora de jocs independent indienova, i la desenvolupadora TofuSoup, han anunciat la data de llançament del seu nou joc d’aventures i puzles, Piggy Gambit. El joc estarà disponible el 5 de maig per als jugadors de PC i Mac a través de Steam, a un preu de 7,79 euros, amb un descompte del 20% disponible durant la primera setmana.

Piggy Gambit és un joc d’aventures i puzles que combina diversos elements de jugabilitat, com ara el xec, puzles de caixes i control remot. El protagonista del joc és un porquet, que ha passat molts anys allunyat del món real i ara anhela trobar el seu propòsit a la vida. Així doncs, parteix cap a la fi del món i es veu immers en la llarga guerra civil del Regne d’Escacs. A mesura que resol un puzle complex darrere l’altre, agafa una comprensió més profunda del món estrany que l’envolta.

Introducció als escacs

El joc és ideal per a aquells que volen aprendre els conceptes bàsics dels escacs d’una manera divertida, amb més de 50 nivells meticulosament dissenyats. Els jugadors aprenen diferents mecanismes de sis tipus de peces d’escacs pas a pas, utilitzant la seva astúcia per trobar una via cap a la supervivència i la victòria en les batalles.

Els personatges caricaturescs de Piggy Gambit, la música de fons animada i el diàleg fantasiós transportaran els jugadors a un temps en què la imaginació no tenia límits. El prototip del joc va ser creat pel desenvolupador amb paper i llapis durant els seus dies d’escola. El que fa que sigui una experiència nostàlgica per a jugadors de totes les edats.

El joc no acaba quan els jugadors completen tots els nivells. Els jugadors poden crear els seus propis nivells utilitzant mecanismes trobats anteriorment, en l’editor de nivells. Amb la funció de compartir i importació d’un clic, els jugadors poden provar nivells dissenyats per altres jugadors, mantenint l’aventura viva.