PlayStation

SkateBIRD mostrarà els seus trucs a PlayStation l’1 de juny

Glass Bottom Games llançarà una nova actualització de SkateBIRD, el popular joc d’esports aviar, l’1 de juny de 2023. L’última actualització estarà disponible per a PlayStation 5 i 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PC a través de Steam i Itch.io.

A SkateBIRD, els jugadors assumeixen el paper d’un petit ocell, arrasant al darrer i millor mapa del joc, Skate Haven. El joc també inclou la llegenda del skate, Anthony Hawk, que ha estat apartat de l’escena durant un temps i necessita ajuda per tornar a recuperar les seves habilitats.

La nova actualització inclou el mode «Selfie-Stick», que permet als jugadors fer fotos perfectes per a les xarxes socials. Els jugadors també poden omplir el mesurador FANCY i assolir puntuacions enormes combinant trucs, grinds i tailslides sense caure. El joc també permet als jugadors personalitzar el seu ocell amb diferents tipus i colors d’ocells, ulleres, i gràfics i rodes per a la taula.

Segons Megan Fox, fundadora de Glass Bottom Games, l’equip està emocionat de portar SkateBIRD a una comunitat totalment nova d’usuaris de PlayStation.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content