PlayStation

SkateBIRD mostrarà els seus trucs a PlayStation l’1 de juny

Glass Bottom Games llançarà una nova actualització de SkateBIRD, el popular joc d’esports aviar, l’1 de juny de 2023. L’última actualització estarà disponible per a PlayStation 5 i 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PC a través de Steam i Itch.io.

A SkateBIRD, els jugadors assumeixen el paper d’un petit ocell, arrasant al darrer i millor mapa del joc, Skate Haven. El joc també inclou la llegenda del skate, Anthony Hawk, que ha estat apartat de l’escena durant un temps i necessita ajuda per tornar a recuperar les seves habilitats.

La nova actualització inclou el mode «Selfie-Stick», que permet als jugadors fer fotos perfectes per a les xarxes socials. Els jugadors també poden omplir el mesurador FANCY i assolir puntuacions enormes combinant trucs, grinds i tailslides sense caure. El joc també permet als jugadors personalitzar el seu ocell amb diferents tipus i colors d’ocells, ulleres, i gràfics i rodes per a la taula.

Segons Megan Fox, fundadora de Glass Bottom Games, l’equip està emocionat de portar SkateBIRD a una comunitat totalment nova d’usuaris de PlayStation.