Nintendo Ordinador PlayStation

QUByte i NukGames anuncien Cyber Neon Bundle

QUByte Interactive, en col·laboració amb NukGames, ha anunciat el llançament del Cyber Neon Bundle. El paquet estarà disponible per a Nintendo Switch, PS4 i PS5 a partir del 27 d’abril. El Cyber Neon Bundle inclou dos jocs d’estil retro que transportaran els jugadors a l’edat d’or dels jocs d’Arcade.

El primer joc del paquet és RAZORTRON 2000. És un joc de curses retro infinit des de dalt cap avall que homenatja als jocs d’Arcade clàssics dels anys 80 i 90, com ara Road Fighter, Spy Hunter i Super Sprint. En el joc, els jugadors intenten superar la seva puntuació més alta mentre eviten el trànsit, les barreres laterals i quedar-se sense combustible en camins i trànsit generats de forma procedimental. Cada cotxe canvia tota l’escala de colors del joc, creant una altra variació de l’experiència. El joc presenta una bonica obra d’art pixelada retro amb ambientació estètica i 10 cotxes desbloquejables, cadascun amb especificacions diferents.

El segon joc del paquet és CYBERHUNT. El joc pren inspiració en jocs clàssics com Asteroids, Galaxian i Space Invaders. Els jugadors poden participar en el mode Arcade, on destrueixen enemics i asteroides per intentar arribar al capdavant dels rànquings de Steam. El joc també inclou el mode missió, on els jugadors poden tirar per resoldre 500 missions diferents i desbloquejar realitzacions per al seu perfil de Steam. El joc té gràfics pixelats de l’escola vella i presenta 5 tipus d’enemics, 5 tipus d’armes i 4 potenciadors per crear una experiència de joc divertida i variable.

Cyber Neon Bundle estarà disponible per a la compra a la Nintendo eShop, a la PlayStation Store i a Steam a partir del 27 d’abril.