PlayStation Xbox

Company of Heroes 3 mostra la seva jugabilitat en consoles

Relic Entertainment i SEGA han revelat un nou tràiler de Company of Heroes 3 Console Edition, que mostra les característiques clau del joc. El joc arribarà a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X|S el pròxim 30 de maig. Els fans ja poden fer la reserva digital a través de les botigues de Xbox i PlayStation.

El tràiler ofereix una visió general de les característiques clau de Company of Heroes 3. Com ara l’eina «Pausa Tàctica Completa», que permetrà als jugadors aturar l’acció, llegir la situació i desencadenar devastadores jugades de precisió. A més, els jugadors de consola gaudiran del canvi de ritme que s’aprecia en la «Campanya Dinàmica» ambientada a Itàlia, on el joc per torns permet als jugadors prendre’s el seu temps, planificar els seus moviments i forjar el seu camí cap a la victòria.

Company of Heroes 3 per a consoles portarà als jugadors al mar Mediterrani, on podran experimentar dues campanyes diferents, desbloquejar noves tàctiques autèntiques, quatre faccions diferents i una gran quantitat d’històries mai explicades de la Segona Guerra Mundial. El joc també oferirà una interfície d’usuari personalitzada, compatibilitat total amb comandament i funcions especials que permetran als jugadors jugar al seu propi ritme.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content