PlayStation Xbox

Company of Heroes 3 mostra la seva jugabilitat en consoles

Company of Heroes 3 mostra la seva jugabilitat en consoles

Relic Entertainment i SEGA han revelat un nou tràiler de Company of Heroes 3 Console Edition, que mostra les característiques clau del joc. El joc arribarà a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X|S el pròxim 30 de maig. Els fans ja poden fer la reserva digital a través de les botigues de Xbox i PlayStation.

El tràiler ofereix una visió general de les característiques clau de Company of Heroes 3. Com ara l’eina «Pausa Tàctica Completa», que permetrà als jugadors aturar l’acció, llegir la situació i desencadenar devastadores jugades de precisió. A més, els jugadors de consola gaudiran del canvi de ritme que s’aprecia en la «Campanya Dinàmica» ambientada a Itàlia, on el joc per torns permet als jugadors prendre’s el seu temps, planificar els seus moviments i forjar el seu camí cap a la victòria.

Company of Heroes 3 per a consoles portarà als jugadors al mar Mediterrani, on podran experimentar dues campanyes diferents, desbloquejar noves tàctiques autèntiques, quatre faccions diferents i una gran quantitat d’històries mai explicades de la Segona Guerra Mundial. El joc també oferirà una interfície d’usuari personalitzada, compatibilitat total amb comandament i funcions especials que permetran als jugadors jugar al seu propi ritme.