Ordinador

Els creadors d’Octodad i Bugsnax llancen 4 jocs gratuïts

Els creadors d’Octodad i Bugsnax llancen 4 jocs gratuïts

Young Horses, l’estudi darrere dels populars jocs Octodad i Bugsnax, ha llançat quatre jocs nous com a part de la seva iniciativa Young Horses: Free Range. Tots els jocs són projectes més petits i estan disponibles de franc a Steam.

Una de les noves publicacions és IndependANT, un joc nou de plataformes d’aventura en un món obert on els jugadors prenen el control d’una formiga. El joc va ser creat com a demostració tecnològica per ajudar l’estudi a passar del seu motor propietari al motor Unreal 5.

D’altra banda, Antbassador és un joc del 2014 que va ser creat per al Ludum Dare Game Jam i que va guanyar el primer lloc. En aquest joc, els jugadors prenen el control d’un dit humà gegant amb un barret de copa que navega per una colònia d’ants moguda sense esclafar les seves formigues amigues.

Snakedate és un altre joc que va ser creat per al Ludum Dare game jam, però aquesta vegada el 2015. En Snakedate, els jugadors han de buscar cites com una serp en un club.

El joc final llançat com a part de la iniciativa és la versió original d’Octodad, anomenada Octodad: Student Edition. Aquest joc va ser creat mentre l’equip encara era a la universitat. Fnalment va entrar a l’Independent Games Festival el 2010. Conduint a una campanya d’èxit a Kickstarter per finançar el que es convertiria en Octodad: Dadliest Catch.

Young Horses: Free Range és una oportunitat per a l’estudi de publicar jocs més petits que han creat com a projectes secundaris. Permetent als fans gaudir-los de franc. Ja siguin jugadors que busquin assumir el paper d’una formiga, un dit gegant, una serp en una cita o l’Octodad original, ara ho poden fer gràcies a la darrera iniciativa de Young Horses.