Nintendo PlayStation Xbox

Anunciada la versió física de Powerwash Simulator

Anunciada la versió física de Powerwash Simulator

Square Enix i FuturLab han anunciat la publicació d’una edició física del seu popular joc de simulació, Powerwash Simulator, que arribarà als prestatges el 13 de juny del 2023. El joc, que se centra en la relaxació i l’evasió del jugador, permet als jugadors construir el seu negoci de neteja amb aigua a pressió i netejar la brutícia i la porqueria amb sons relaxants. L’edició física del joc estarà disponible per a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, i PlayStation 5. El joc també arribarà a Nintendo Switch, tot i que serà versió de codi en caixa.

A més de la publicació física, FuturLab també han anunciat una nova actualització, The Muckingham Files, que estarà disponible per a jugar a partir del 18 d’abril del 2023. L’actualització inclou una nova ubicació, el desert Mauka Aitu, que és la llar de tecnologia avançada com una planta d’aigua solar i una antena parabòlica enorme, així com un camió que cal netejar. L’actualització també inclourà noves històries que complementen la història principal.

A més, els desenvolupadors han publicat un calendari per al 2023, prometent portar els jugadors a llocs propers i llunyans en una sèrie de paquets especials i actualitzacions que travessen el món fictici de Muckingham. Segons FuturLab, l’edició física de Powerwash Simulator contindrà tot el necessari per començar un negoci de neteja d’aigua a pressió.