Nintendo Ordinador

Chucklefish estrena Wildfrost, un encantador joc de baralles de cartes

La companyia de videojocs, Chucklefish, ha anunciat el llançament del seu últim joc, Wildfrost. Un joc d’aventures amb elements roguelike i baralles de cartes, ja es troba disponible a Steam i Nintendo Switch per 19,50 euros.

Wildfrost porta als jugadors a una aventura a través d’una tundra congelada mentre construeixen la seva baralla de cartes. L’objectiu és reclamar un món que ha caigut en mans de Wildfrost. Només la petita civilització de Snowdwell i els seus supervivents romanen com l’última fortificació contra un hivern etern. Els jugadors hauran d’utilitzar una estratègia intel·ligent i les seves habilitats per construir baralles, per tal de desterrar Wildfrost per sempre.

Mentre els jugadors exploren el joc, tindran l’oportunitat de reclutar desenes de companys i regalar-los encants per millorar les seves habilitats. El joc ofereix una combinació perfecta de construcció de baralles i aventures, i els jugadors poden provar les seves habilitats mentre lluiten per salvar el poble de Snowdwell.

Wildfrost també inclou un compendi de companys, objectes elementals i encants poderosos per reclutar i augmentar les opcions tàctiques en la batalla. El joc té una rejugabilitat infinita plena de desafiaments i missions diàries.

Els desenvolupadors del joc, Will Lewis i Asaf “Gaz” Gazit, també han incorporat cameos de Cult of the Lamb, i Celeste.