Nintendo Ordinador

Chucklefish estrena Wildfrost, un encantador joc de baralles de cartes

La companyia de videojocs, Chucklefish, ha anunciat el llançament del seu últim joc, Wildfrost. Un joc d’aventures amb elements roguelike i baralles de cartes, ja es troba disponible a Steam i Nintendo Switch per 19,50 euros.

Wildfrost porta als jugadors a una aventura a través d’una tundra congelada mentre construeixen la seva baralla de cartes. L’objectiu és reclamar un món que ha caigut en mans de Wildfrost. Només la petita civilització de Snowdwell i els seus supervivents romanen com l’última fortificació contra un hivern etern. Els jugadors hauran d’utilitzar una estratègia intel·ligent i les seves habilitats per construir baralles, per tal de desterrar Wildfrost per sempre.

Mentre els jugadors exploren el joc, tindran l’oportunitat de reclutar desenes de companys i regalar-los encants per millorar les seves habilitats. El joc ofereix una combinació perfecta de construcció de baralles i aventures, i els jugadors poden provar les seves habilitats mentre lluiten per salvar el poble de Snowdwell.

Wildfrost també inclou un compendi de companys, objectes elementals i encants poderosos per reclutar i augmentar les opcions tàctiques en la batalla. El joc té una rejugabilitat infinita plena de desafiaments i missions diàries.

Els desenvolupadors del joc, Will Lewis i Asaf “Gaz” Gazit, també han incorporat cameos de Cult of the Lamb, i Celeste.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content