PlayStation Xbox

Anunciada una versió per a un jugador de Destroy All Humans! 2 – Reprobed

THQ Nordic ha anunciat que llançarà Destroy All Humans! 2 – Reprobed: Single Player per a PlayStation 4 i Xbox One, el 27 de juny de 2023.

Aquesta edició de Destroy All Humans! 2 – Reprobed comptarà només amb funcions per a un jugador, sense cap mode cooperatiu o altres modes multijugador. Igualment, promet oferir una experiència de joc emocionant i desafiadora als jugadors que prefereixen jugar sols. Aquesta edició del joc estarà disponible per 29,99 euros.

A Destroy All Humans! 2 – Reprobed, els jugadors prenen el paper de Crypto, un guerrer Furon, que ha de prevenir que els Terrícoles descobreixin els seus plans secrets. El joc ofereix un entorn immersiu i interactiu, on els jugadors poden utilitzar una varietat d’armes i poders per derrotar els seus enemics.

THQ Nordic ha deixat clar que Destroy All Humans! 2 – Reprobed: Single Player és només un tast de tot el que els fans dels seus jocs poden esperar.