PlayStation Xbox

Anunciada una versió per a un jugador de Destroy All Humans! 2 – Reprobed

THQ Nordic ha anunciat que llançarà Destroy All Humans! 2 – Reprobed: Single Player per a PlayStation 4 i Xbox One, el 27 de juny de 2023.

Aquesta edició de Destroy All Humans! 2 – Reprobed comptarà només amb funcions per a un jugador, sense cap mode cooperatiu o altres modes multijugador. Igualment, promet oferir una experiència de joc emocionant i desafiadora als jugadors que prefereixen jugar sols. Aquesta edició del joc estarà disponible per 29,99 euros.

A Destroy All Humans! 2 – Reprobed, els jugadors prenen el paper de Crypto, un guerrer Furon, que ha de prevenir que els Terrícoles descobreixin els seus plans secrets. El joc ofereix un entorn immersiu i interactiu, on els jugadors poden utilitzar una varietat d’armes i poders per derrotar els seus enemics.

THQ Nordic ha deixat clar que Destroy All Humans! 2 – Reprobed: Single Player és només un tast de tot el que els fans dels seus jocs poden esperar.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content