Mòbil

Worms WMD: Mobilize aterra a Android i iOS

Team17 ha anunciat el llançament de Worms WMD: Mobilize, una versió optimitzada per a mòbils del clàssic joc d’estratègia, que ja es troba disponible en dispositius Android i iOS.

Worms WMD va tornar a posar en el mapa la saga, introduint vehicles i altres elements de jugabilitat. La versió mòbil inclou tancs i helicòpters, així com armes i objectes clàssics com la corda ninja. El joc té funcions per a dispositius mòbils, que permeten invitacions de joc a través de sistemes de missatgeria populars com WhatsApp i Facebook, i una interfície d’usuari adaptada.

Amb una jugabilitat de fins a 60 fps, Worms WMD: Mobilize inclou un mode de jugador únic amb 10 missions d’entrenament i 20 missions de campanya, cadascuna amb tres objectius addicionals. També hi ha modes multijugador en línia i local, amb fins a quatre equips. El joc també ofereix opcions de personalització com barrets, balls de victòria i làpides. El joc es pot jugar amb controls virtuals a la pantalla o a través d’un comandament compatible amb Bluetooth.

Worms WMD: Mobilize està disponible directament des de la Play Store i l’App Store per 4,99 £ / 5,99 $ / 5,99 €.