Sector

Un videojoc controlat per la respiració ajuda els nens a relaxar-se abans de la cirurgia

La infermera de Cincinnati Children’s, Abby Hess, ha desenvolupat una nova aplicació anomenada EZ Induction que ajuda els nens a relaxar-se abans de sotmetre’s a l’anestèsia per a la cirurgia. El joc, que inclou dibuixos animats d’animals que els nens controlen respirant amb una màscara, ajuda a reduir l’ansietat durant el procés d’inducció.

Hess va treballar amb l’equip de Cincinnati Children’s Innovation Ventures i l’Ohio Third Frontier Technology Validation and Start-up Fund per desenvolupar l’aplicació. El resultat final, EZ Induction, controlat per la respiració transforma una màscara d’anestèsia en un joc, ajudant els nens a aprendre a respirar amb calma i oferint-los l’oportunitat de participar en una activitat calmant mentre es preparen per a la cirurgia.

Segons Hess, molts pacients joves es posen ansiosos quan se’ls posa una màscara d’anestèsia al quiròfan. L’experiència és estressant per als nens, els pares i el personal mèdic. EZ Induction canvia el focus d’alguna cosa espantosa a una cosa calmant i divertida. Ensenya els nens a respirar amb calma i se’ls dóna una idea de què esperar quan tornin al quiròfan.

La invenció ha estat llicenciada a LittleSeed Calming Technologies LLC, que té previst llançar EZ Induction al llarg del 2023. El director general de Little Seed, Jeff Penka, va qualificar Hess com a «solucionadora de problemes compassiva, impulsadora i innovadora». Cincinnati Children’s és el primer centre mèdic dels Estats Units que ha utilitzat el producte, que podria significar un gran canvi per als hospitals que practiquen cirurgia a nens.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content