PlayStation Sector

Obertes les inscripcions per la II edició de la Lliga Catalana d’Esports d’Automobilisme

La Federació Catalana d’Automobilisme i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) han anunciat la segona edició de la Lliga Catalana d’Esports d’Automobilisme.

Aquesta edició tindrà lloc durant dos mesos, d’abril a juny, i inclourà finals presencials el 17 de juny de 2023. Una novetat important serà la creació de divisions per segmentar els participants segons el seu nivell, i s’aplicarà un sistema d’ascensos i descensos.

El joc utilitzat serà Gran Turismo 7 i les plataformes de joc vàlides seran tant PlayStation 4 com PlayStation 5. Per participar, els jugadors hauran d’acceptar les normes de la competició i disposar d’una connexió a internet de qualitat, preferiblement amb cable Ethernet.

Les inscripcions es comunicaran a través dels canals oficials i es jugaran un total de sis jornades, amb classificacions de 10 minuts abans de cada cursa. Es demana als participants que actuïn amb educació i respecte, tant als altres jugadors com als representants de les Federacions.