PlayStation Sector

Obertes les inscripcions per la II edició de la Lliga Catalana d’Esports d’Automobilisme

La Federació Catalana d’Automobilisme i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) han anunciat la segona edició de la Lliga Catalana d’Esports d’Automobilisme.

Aquesta edició tindrà lloc durant dos mesos, d’abril a juny, i inclourà finals presencials el 17 de juny de 2023. Una novetat important serà la creació de divisions per segmentar els participants segons el seu nivell, i s’aplicarà un sistema d’ascensos i descensos.

El joc utilitzat serà Gran Turismo 7 i les plataformes de joc vàlides seran tant PlayStation 4 com PlayStation 5. Per participar, els jugadors hauran d’acceptar les normes de la competició i disposar d’una connexió a internet de qualitat, preferiblement amb cable Ethernet.

Les inscripcions es comunicaran a través dels canals oficials i es jugaran un total de sis jornades, amb classificacions de 10 minuts abans de cada cursa. Es demana als participants que actuïn amb educació i respecte, tant als altres jugadors com als representants de les Federacions.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content