Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Dolphin Spirit – Ocean Mission, un joc educatiu sobre el medi ambient marítim

Anunciat Dolphin Spirit – Ocean Mission, un joc educatiu sobre el medi ambient marítim

Microids i Magic Pockets han anunciat Dolphin Spirit – Ocean Mission, un nou joc que té com a objectiu oferir una aventura educativa als jugadors, mentre s’augmenta la consciència sobre qüestions ambientals. El joc s’estrenarà el 28 de setembre de 2023, tant en versió física com digital, per a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5. El joc també comptarà amb versions digitals per a Xbox One, Xbox Series i PC.

Dolphin Spirit – Ocean Mission porta als jugadors a una illa tropical anomenada Maupiroa, amenaçada per la contaminació i un desastre imminent. Els jugadors exploraran el fons marí de l’illa i coneixeran els seus habitants, mentre ajuden a una associació ambiental local a salvar l’illa i restaurar el seu ecosistema. El joc també inclou elements de tradicions i fantasia, així com una història original plena de misteri i màgia. El joc ofereix una manera divertida d’aprendre sobre l’ecologia amb informació ben investigada, un còdex per aprendre més sobre les diferents espècies marines.

Microids i Magic Pockets van treballar en estreta col·laboració amb experts de Cetasea. Una associació que treballa per crear una xarxa europea de refugis de mamífers marins, per verificar les dades del joc. Els jugadors descobriran el món de la vida marina mentre aprenen més sobre la importància de la conservació dels hàbitats marins.

La versió en físic del joc arribarà gràcies a Meridiem Games

Si tot això et resulta interessant, des de Nou Joc també us recomanem que doneu un cop d’ull a KORAL, un videojoc desenvolupat per Carlos Coronado, que tracta temes molt similars. El podreu trobar a Steam i a les principals consoles i, a més, està disponible en català!