Sector

Primers detalls sobre la sèrie spin-off de Knuckles

La sèrie amb actors reals «Knuckles», protagonitzada per Idris Elba a Paramount+, ha començat la seva producció a Londres i s’han anunciat més membres del repartiment. Segons ha avançat Variety, Adam Pally repetirà el seu paper de la pel·lícula, com a Wade Whipple. Altres actors com Edi Patterson i Julian Barratt tindran papers recurrents.

La sèrie es desenvolupa entre les pel·lícules «Sonic the Hedgehog 2» i «Sonic the Hedgehog 3», amb Knuckles fent de mentor de Wade, en el seu camí per convertir-se en tot un guerrer “Echidna”. Jeff Fowler dirigirà el pilot i servirà com a productor executiu, juntament amb Neal H. Moritz, Toby Ascher i Idris Elba. La sèrie és produïda per Paramount Pictures i Sega America. Esperem, però, que la sèrie arribi al nostre territori amb doblatge català.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content