Sector

Primers detalls sobre la sèrie spin-off de Knuckles

La sèrie amb actors reals «Knuckles», protagonitzada per Idris Elba a Paramount+, ha començat la seva producció a Londres i s’han anunciat més membres del repartiment. Segons ha avançat Variety, Adam Pally repetirà el seu paper de la pel·lícula, com a Wade Whipple. Altres actors com Edi Patterson i Julian Barratt tindran papers recurrents.

La sèrie es desenvolupa entre les pel·lícules «Sonic the Hedgehog 2» i «Sonic the Hedgehog 3», amb Knuckles fent de mentor de Wade, en el seu camí per convertir-se en tot un guerrer “Echidna”. Jeff Fowler dirigirà el pilot i servirà com a productor executiu, juntament amb Neal H. Moritz, Toby Ascher i Idris Elba. La sèrie és produïda per Paramount Pictures i Sega America. Esperem, però, que la sèrie arribi al nostre territori amb doblatge català.