Ordinador PlayStation Xbox

Dead Island 2 estrena el seu tràiler de llançament

Dead Island 2 estrena el seu tràiler de llançament

Aquesta setmana arriba Dead Island 2, després d’anys d’espera per part dels seguidors. Per celebrar l’ocasió, Dambuster Studios i Deep Silver han publicat un nou tràiler del joc. El qual estarà disponible aquest divendres per a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de l’Epic Games Store.

Dead Island 2 posa als jugadors a la pell d’un dels sis supervivents que han d’escapar de les hordes de morts vivents d’Angelinos. Els jugadors han d’utilitzar una varietat d’armes per massacrar els no-morts de la platja, celebritats de moda i vells reanimats amb estil grotesc. Com a supervivent infectat, però aparentment immunitzat al virus zombi, els jugadors tenen accés a diferents efectes i habilitats per experimentar, donant-los moltes maneres d’eliminar els morts vivents.

El tràiler de llançament de Dead Island 2 ja està disponible, oferint als fans una visió de l’acció ensangonada i l’espectacle que els espera quan es llanci el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.