Ordinador PlayStation Xbox

Dead Island 2 estrena el seu tràiler de llançament

Aquesta setmana arriba Dead Island 2, després d’anys d’espera per part dels seguidors. Per celebrar l’ocasió, Dambuster Studios i Deep Silver han publicat un nou tràiler del joc. El qual estarà disponible aquest divendres per a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de l’Epic Games Store.

Dead Island 2 posa als jugadors a la pell d’un dels sis supervivents que han d’escapar de les hordes de morts vivents d’Angelinos. Els jugadors han d’utilitzar una varietat d’armes per massacrar els no-morts de la platja, celebritats de moda i vells reanimats amb estil grotesc. Com a supervivent infectat, però aparentment immunitzat al virus zombi, els jugadors tenen accés a diferents efectes i habilitats per experimentar, donant-los moltes maneres d’eliminar els morts vivents.

El tràiler de llançament de Dead Island 2 ja està disponible, oferint als fans una visió de l’acció ensangonada i l’espectacle que els espera quan es llanci el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content