Ordinador

Harry Potter: Quidditch Champions anunciat de manera oficial

Warner Bros. Games ha anunciat un nou joc multijugador ambientat en el món de Harry Potter. Desenvolupat per Unbroken Studios, Harry Potter: Quidditch Champions presenta l’esport màgic més icònic de la saga, el Quidditch, i permetrà als jugadors participar en partides i aventures, volant en una escombra amb amics. Tot en un entorn multijugador competitiu.

Harry Potter: Quidditch Champions és una experiència completa i independent dedicada al Quidditch. El joc estarà disponible a PC i consoles, tot i que encara no s’han confirmat en quines consoles es llançarà el joc. Els jugadors podran crear i personalitzar els seus propis personatges, i podran unir-se amb amics o altres jugadors en línia per jugar.

Encara que el joc no és una adaptació directa dels llibres i pel·lícules, es manté fidel a la visió original, fermament arrelat en el seu univers. Quidditch Champions es troba actualment en fase de proves, i els jugadors poden inscriure’s per tenir l’oportunitat de participar en futures proves, tot i que la inscripció no garanteix accés. Tanmateix, encara no s’ha establert una data de llançament per al joc.

Com a experiència multijugador competitiva, Harry Potter: Quidditch Champions requereix una connexió a Internet. Els fans de la franquícia de Harry Potter podran gaudir de partides de Quidditch amb amics i experimentar aquest món màgic d’una manera totalment nova.