Ordinador

Harry Potter: Quidditch Champions anunciat de manera oficial

Warner Bros. Games ha anunciat un nou joc multijugador ambientat en el món de Harry Potter. Desenvolupat per Unbroken Studios, Harry Potter: Quidditch Champions presenta l’esport màgic més icònic de la saga, el Quidditch, i permetrà als jugadors participar en partides i aventures, volant en una escombra amb amics. Tot en un entorn multijugador competitiu.

Harry Potter: Quidditch Champions és una experiència completa i independent dedicada al Quidditch. El joc estarà disponible a PC i consoles, tot i que encara no s’han confirmat en quines consoles es llançarà el joc. Els jugadors podran crear i personalitzar els seus propis personatges, i podran unir-se amb amics o altres jugadors en línia per jugar.

Encara que el joc no és una adaptació directa dels llibres i pel·lícules, es manté fidel a la visió original, fermament arrelat en el seu univers. Quidditch Champions es troba actualment en fase de proves, i els jugadors poden inscriure’s per tenir l’oportunitat de participar en futures proves, tot i que la inscripció no garanteix accés. Tanmateix, encara no s’ha establert una data de llançament per al joc.

Com a experiència multijugador competitiva, Harry Potter: Quidditch Champions requereix una connexió a Internet. Els fans de la franquícia de Harry Potter podran gaudir de partides de Quidditch amb amics i experimentar aquest món màgic d’una manera totalment nova.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content