Mòbil

Capcom anuncia Monster Hunter Now per iOS i Android

Capcom anuncia Monster Hunter Now per iOS i Android

Capcom ha anunciat avui que Monster Hunter Now, un nou joc per a dispositius mòbils de la sèrie Monster Hunter, arribarà a tot el món el setembre de 2023.

Monster Hunter Now és un nou joc de la sèrie Monster Hunter que ofereix als jugadors una experiència de caça accessible. La qual es pot gaudir com a part de la vida quotidiana. El joc està sent desenvolupat per Niantic, una empresa que ostenta l’experiència en camps com la tecnologia basada en la ubicació i la realitat augmentada. Un dels seus títols més populars, per exemple, és Pokémon GO.

En el joc, els jugadors prenen el rol de caçadors i s’embarquen en una aventura durant la qual cacen monstres que apareixen en el món real. El joc busca oferir una nova experiència que barreja l’atractiu de la sèrie Monster Hunter amb la tecnologia de Niantic. Amb funcions que permeten als jugadors unir-se per a caçar monstres. Monster Hunter Now està actualment en desenvolupament i busca proporcionar la diversió de Monster Hunter a un públic encara més ampli arreu del món.

Tot i que està previst que, Monster Hunter Now s’estreni el setembre de 2023, es realitzarà una prova beta tancada a partir del 25 d’abril. Començat avui, aquelles persones interessades, ja es poden apuntar al registre. Més informació a la pàgina web oficial.

Les expectatives de Capcom

Capcom està emocionada per aquest nou llançament i té confiança que serà ben rebut pels fans de la sèrie Monster Hunter. L’empresa està compromesa a oferir la millor experiència de joc possible i espera amb il·lusió el llançament oficial del joc el setembre de 2023. Amb la tecnologia i l’experiència de Niantic, Monster Hunter Now promet ser una addicció única i emocionant al mercat de jocs per a dispositius mòbils.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.