Ordinador

Steam celebra el Dia Mundial de la Terra amb diferents descomptes

Els descomptes per celebrar el Dia de la Terra, ja estan disponibles a Steam fins al 24 d’abril. Les rebaixes estan organitzades pels desenvolupadors de jocs com Timberborn, The Wandering Village i Empires of the Undergrowth, i inclouen prop de 150 jocs relacionats amb la natura i temàtiques postapocalíptiques. Aquests inclouen Dying Light 2, Far Cry: New Dawn, Farming Simulator 22, i Dorfromantik, un popular joc de puzles disponible en català.

El Dia de la Terra se celebra el 22 d’abril i, per aquest motiu, els descomptes han tornat a Steam. L’esdeveniment presenta jocs que posen èmfasi en la relació entre els humans i el medi ambient i les conseqüències de la seva negligència.

Els jocs disponibles en les rebaixes presenten qüestions que afecten diferents comunitats, com el canvi climàtic, la contaminació, la industrialització ràpida, la sostenibilitat, les malalties i els conflictes armats. Molts altres jocs mostren la bellesa de la natura i la varietat de vida. L’esdeveniment presenta jocs que mostren als humans treballant en harmonia amb la natura, animals com a protagonistes, paisatges serens i biodiversitat.

La majoria dels jocs participants estan disponibles amb descomptes de fins al 90%. Les vendes també inclouen una secció especial, per als jocs relacionats que encara no estan disponibles.

Diversió i conscienciació

«A tothom li encanta una bona ambientació postapocalíptica, però jocs com aquests comporten un avís seriós. Altres desenvolupadors opten per mostrar la bellesa de la terra i posar l’èmfasi en la seva preservació. Els jocs presentats en l’esdeveniment d’enguany, serveixen ambdós propòsits, i estem encantats de veure que la llista s’ha ampliat amb molts títols destacats i prometedors!», va dir Michal Amielanczyk, gestor de comunicació de Timberborn.

Els descomptes del Dia de la Terra proporcionen una oportunitat fantàstica als jugadors per descobrir nous títols i donar suport a desenvolupadors independents, mentre també es fomenta la consciència sobre temes ambientals.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content