Ordinador

Anunciat KAKU: Ancient Seal, un joc d’aventures amb un porc volador

La desenvolupadora amb seu a la Xina, Shenzhen BINGOBELL, ha anunciat que el seu nou joc d’acció i aventura, KAKU: Ancient Seal, s’estrenarà en accés anticipat a Steam el 4 de maig. L’edició d’accés anticipat, que preveu llaçar-se a nivell mundial, inclourà una campanya d’aproximadament 30 hores.

KAKU: Ancient Seal està ambientat en un món de fantasia, basat en els elements del vent, el foc, l’aigua i la terra. Els jugadors assumiran el paper de Kaku. Un jove de les muntanyes nevades que haurà de començar una aventura amb un porc màgic volador, Piji, per recuperar el poder dels elements. Durant la seva aventura, els jugadors hauran de lluitar contra poderosos monstres que han absorbit el poder dels elements. El seu objectiu serà trobar armes i equipament adequats, així com dominar habilitats llegendàries.

El joc ofereix quatre mapes, varietat de monstres i nombroses batalles contra caps finals. A més, hi ha diferents puzles i combats amb una gran varietat d’enemics. Escampats per tot el territori, hi ha diferents objectes col·leccionables, que ofereixen als aventurers molts motius per explorar el món de KAKU a fons.

KAKU: Ancient Seal se centra en un combat estilístic. Els jugadors poden trobar el seu propi estil de lluita amb una gran varietat d’habilitats i equipament, utilitzant un arsenal d’espases, escuts, i molt més, per derrotar els enemics. Els jugadors hauran de fer ús del seu coneixement dels elements per resoldre puzles i descobrir la veritat de la catàstrofe que va portar a l’estat actual del món.

Shenzhen BINGOBELL promet una experiència immersiva per als jugadors. Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.