Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Genopanic, la seqüela de Space Expedition, arribarà aquest any a PC

Mobirate, l’estudi darrere del popular joc per a mòbils Space Expedition, llançarà la tan esperada seqüela, Genopanic, per a PC a través de Steam durant el segon trimestre del 2023. Es preveu que el joc, que explora una estació de recerca flotant entre les estrelles, arribi a PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, a principis de 2024.

Amb Space Expedition ja amb més d’un milió de descàrregues, Genopanic promet ser una aventura encara més emocionant i misteriosa. El joc porta els jugadors en un viatge a través dels passadissos de l’estació espacial SIMBIRSK, on hauran d’investigar certs comportaments sospitosos.

Els jugadors hauran d’obtenir productes inestables dels experiments il·legals, abans que la nau es desplomi i les bèsties s’apoderin completament del lloc. Caldrà netejar la propagació dels experiments mutats amb una pistola de gravetat, i altres eines similars. El joc també inclou trampes i minijocs per desblocar millor equipació i noves habilitats.

Els jugadors hauran de recollir criatures genèticament modificades, portar-les a llocs segurs, i seguir les indicacions dels seus companys. Genopanic ofereix una història no-lineal estranyament sinistre. Per si no fos prou, Mobirate promet una experiència fàcil de jugar, dissenyada sense un sistema de mort permanent i amb una gran quantitat de rejugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.