Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Genopanic, la seqüela de Space Expedition, arribarà aquest any a PC

Mobirate, l’estudi darrere del popular joc per a mòbils Space Expedition, llançarà la tan esperada seqüela, Genopanic, per a PC a través de Steam durant el segon trimestre del 2023. Es preveu que el joc, que explora una estació de recerca flotant entre les estrelles, arribi a PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, a principis de 2024.

Amb Space Expedition ja amb més d’un milió de descàrregues, Genopanic promet ser una aventura encara més emocionant i misteriosa. El joc porta els jugadors en un viatge a través dels passadissos de l’estació espacial SIMBIRSK, on hauran d’investigar certs comportaments sospitosos.

Els jugadors hauran d’obtenir productes inestables dels experiments il·legals, abans que la nau es desplomi i les bèsties s’apoderin completament del lloc. Caldrà netejar la propagació dels experiments mutats amb una pistola de gravetat, i altres eines similars. El joc també inclou trampes i minijocs per desblocar millor equipació i noves habilitats.

Els jugadors hauran de recollir criatures genèticament modificades, portar-les a llocs segurs, i seguir les indicacions dels seus companys. Genopanic ofereix una història no-lineal estranyament sinistre. Per si no fos prou, Mobirate promet una experiència fàcil de jugar, dissenyada sense un sistema de mort permanent i amb una gran quantitat de rejugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content