Mòbil Sector

Els tribunals donen la raó a Apple davant les reclamacions d’Epic Games

Els tribunals donen la raó a Apple davant les reclamacions d’Epic Games

Tal com ha avançat Bloomberg, Apple ha guanyat una sentència del tribunal d’apel·lació dels Estats Units, confirmant les polítiques de la seva botiga d’aplicacions en una denúncia antimonopoli presentada per Epic Games. El tribunal ha confirmat la decisió del jutge d’un tribunal inferior, de rebutjar les reclamacions d’Epic, la desenvolupadora de Fortnite, on al·legava que les polítiques de l’App Store violaven la llei federal perquè prohibien botigues d’aplicacions de tercers en el seu sistema operatiu. No obstant això, el tribunal d’apel·lació ha confirmat la decisió del jutge en favor d’Epic en les reclamacions de dret estatal de Califòrnia.

Apple ha realitzat canvis en el funcionament de l’App Store per abordar les preocupacions dels desenvolupadors des que Epic va presentar la demanda contra l’empresa el 2020.

Podeu llegir la notícia sencera en català aquí.