Nintendo

Nintendo mostra nous clips de Tears of the Kingdom

Amb l’estrena d’un nou anunci per part de Nintendo of America, podem observar nous clips de The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

El nou tràiler, titulat «You can do what?!» (Pots fer què?!), mostra nous detalls sobre la jugabilitat del joc, així com algunes zones noves, nous puzles i, fins i tot, alguns enemics nous impressionants. Com sempre, us recomanem anar amb compte amb els espòilers, especialment considerant que aquest mateix tràiler ja fa uns dies que circula per Internet. Tanmateix, si preferiu gaudir de totes les sorpreses del joc, us recomanem no veure el tràiler i tractar d’evitar el major nombre de filtracions possibles. Va, que ja queda molt poc!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.