Ordinador PlayStation Xbox

Armored Core VI mostra la seva jugabilitat en un nou tràiler

FromSoftware i Bandai Namco han anunciat la data de llançament del seu últim joc, Armored Core VI: Fires of Rubicon. El joc estarà disponible a tot el món el 25 d’agost. Aquest joc d’acció ple de meques, combina els 25 anys d’experiència dels desenvolupadors en les franquícies Elden Ring i Dark Souls. Oferint als jugadors batalles de meques ràpides, opcions de personalització detallades i desafiants lluites contra caps. El joc estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam.

El joc té lloc en el planeta Rubicon 3, on es va descobrir una nova substància anomenada «Coral» com a font d’energia. No obstant això, en lloc de fer avançar les capacitats tecnològiques de la humanitat, va causar un desastre que va envoltar el planeta i les estrelles del seu voltant en flames i tempestes. Gairebé 50 anys després, la substància ha ressorgit i diverses corporacions i grups de resistència lluiten pel seu control. El jugador assumeix el paper d’un mercenari independent que ha de navegar per aquest conflicte.

Armored Core VI: Fires of Rubicon presenta meques altament personalitzables que ofereixen als jugadors la capacitat de participar en batalles tant en terra com en l’aire. Els jugadors han de dominar maniobres ofensives i defensives, distàncies de combat que canvien ràpidament i batalles omnidireccionals per superar enemics i situacions desafiants.