Ordinador PlayStation Xbox

Armored Core VI mostra la seva jugabilitat en un nou tràiler

FromSoftware i Bandai Namco han anunciat la data de llançament del seu últim joc, Armored Core VI: Fires of Rubicon. El joc estarà disponible a tot el món el 25 d’agost. Aquest joc d’acció ple de meques, combina els 25 anys d’experiència dels desenvolupadors en les franquícies Elden Ring i Dark Souls. Oferint als jugadors batalles de meques ràpides, opcions de personalització detallades i desafiants lluites contra caps. El joc estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam.

El joc té lloc en el planeta Rubicon 3, on es va descobrir una nova substància anomenada «Coral» com a font d’energia. No obstant això, en lloc de fer avançar les capacitats tecnològiques de la humanitat, va causar un desastre que va envoltar el planeta i les estrelles del seu voltant en flames i tempestes. Gairebé 50 anys després, la substància ha ressorgit i diverses corporacions i grups de resistència lluiten pel seu control. El jugador assumeix el paper d’un mercenari independent que ha de navegar per aquest conflicte.

Armored Core VI: Fires of Rubicon presenta meques altament personalitzables que ofereixen als jugadors la capacitat de participar en batalles tant en terra com en l’aire. Els jugadors han de dominar maniobres ofensives i defensives, distàncies de combat que canvien ràpidament i batalles omnidireccionals per superar enemics i situacions desafiants.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content