Nintendo Ordinador

Devolver Digital anuncia The Cosmic Wheel Sisterhood

Devolver Digital anuncia The Cosmic Wheel Sisterhood

L’estudi independent Deconstructeam, conegut pels seus títols guardonats Gods Will Be Watching i The Red Strings Club, ha anunciat el seu últim projecte, The Cosmic Wheel Sisterhood. El joc està previst per a llançar-se més endavant aquest any per a PC i Nintendo Switch.

The Cosmic Wheel Sisterhood és un joc narratiu que segueix a Fortuna, una bruixa que viu en l’exili a un asteroide. Buscant la llibertat, fa un pacte amb la criatura prohibida Abramar, que li atorga l’habilitat de crear cartes de tarot infuses de màgia. Els jugadors tindran la capacitat de crear la seva pròpia baralla de tarot personalitzada, incorporant diferents elements arcans que donaran a cada carta característiques i habilitats úniques per ajudar a determinar el destí dels personatges que es troben en el joc.

El joc presenta una narrativa complexa que s’estén durant dècades i explora temes d’identitat, comunitat i responsabilitat personal. Els jugadors hauran d’utilitzar la seva baralla de tarot per prendre decisions que tindran conseqüències i afectaran el resultat de la història. El joc també presenta un disseny de píxels luxós i una banda sonora màgica.

Segons Deconstructeam, The Cosmic Wheel Sisterhood és el seu joc més ambiciós fins ara. El joc ja es pot incloure en la llista de desitjos de Steam.