Ordinador Sector

ASUS ha anunciat el llançament de ROG Ally

ROG (Republic Of Gamers) ha anunciat el llançament de la seva última consola de jocs, la ROG Ally. Aquesta nova consola portàtil està equipada amb la darrera versió del sistema operatiu Windows. La ROG Ally incorpora un processador de la sèrie AMD RyzenTM Z1. La seva pantalla tàctil, amb una alta taxa de refresc, garanteix que els jugadors puguin experimentar qualsevol contingut amb la definició més alta del mercat. Fins i tot en entorns exteriors amb alta exposició a la llum. La ROG Ally és fàcil de transportar i manejar gràcies a la seva lleugeresa, amb un pes de 608 grams, i el seu disseny ergonòmic.

Característiques

La ROG Ally està equipada amb un nou APU, un processador fet a mida de la sèrie AMD RyzenTM Z1 amb gràfics RDNATM 3. És una bona opció per a tots els tipus de jugadors. El sistema tèrmic Zero Gravity de ROG és un pilar fonamental per assolir aquests objectius. Incorpora un sistema de doble ventilador amb aletes de dissipador de calor ultrafines i tubs de calor d’alta fricció. Per garantir que la consola es mantingui refredada en qualsevol orientació.

Amb el seu panell Full HD (1080p) de 120 Hz compatible amb Adaptive Sync, els jugadors gaudiran d’una claredat òptima dels moviments en els jocs més vertiginosos. Sense distorsió gràfica ni congelacions en cas de baixa de les taxes de fotogrames. A més, la pantalla té una brillantor màxima de 500 nits, cosa que permet mantenir el control en entorns exigents com les zones exteriors. La pantalla tàctil també permet una navegació fàcil de l’escriptori de Windows quan els usuaris volen canviar la configuració o instal·lar un nou títol o aplicació compatible.

La ROG Ally funciona amb Windows 11, la que significa que els jugadors tenen accés a totes les llibreries i serveis de reproducció en línia dels seus editors preferits en un únic dispositiu.

Presentació oficial

ASUS ha anunciat que la presentació oficial de ROG Ally tindrà lloc l’11 de maig de 2023. Durant la presentació, es donaran a conèixer totes les característiques de la consola, així com el seu preu de venda. L’esdeveniment començarà a les 16:00 hores. També se celebrarà una taula rodona per parlar sobre la història del disseny de la ROG Ally i el seu impacte en el món dels videojocs. Més informació aquí.