Ordinador

Oddyssey: Your Space, Your Way arriba finalment a Steam

El videojoc Oddyssey: Your Space, Your Way ja està disponible en accés anticipat a Steam. Desenvolupat per Weird Fish i publicat per 505 Games, el joc convida els jugadors a construir, explorar i gestionar el seu equip per obtenir recursos i fer el gran salt a un sistema planetari habitable.

La història presenta a quatre membres de la tripulació que són l’única esperança per a dos milions de passatgers en cerca de vida en un nou món. Amb la nau fora de la seva ruta i amb poc combustible, la tripulació d’emergència haurà de resoldre la situació com més aviat millor. L’objectiu del joc és extreure minerals i recursos dels asteroides, trobar la propera font de combustible i salvar als 1.999.996 passatgers restants.

El llançament en accés anticipat a Steam permet als jugadors d’Oddyssey: Your Space, Your Way involucrar-se en el desenvolupament del joc. Així doncs, podran contribuir a l’experiència de joc final.