Ordinador

Oddyssey: Your Space, Your Way arriba finalment a Steam

El videojoc Oddyssey: Your Space, Your Way ja està disponible en accés anticipat a Steam. Desenvolupat per Weird Fish i publicat per 505 Games, el joc convida els jugadors a construir, explorar i gestionar el seu equip per obtenir recursos i fer el gran salt a un sistema planetari habitable.

La història presenta a quatre membres de la tripulació que són l’única esperança per a dos milions de passatgers en cerca de vida en un nou món. Amb la nau fora de la seva ruta i amb poc combustible, la tripulació d’emergència haurà de resoldre la situació com més aviat millor. L’objectiu del joc és extreure minerals i recursos dels asteroides, trobar la propera font de combustible i salvar als 1.999.996 passatgers restants.

El llançament en accés anticipat a Steam permet als jugadors d’Oddyssey: Your Space, Your Way involucrar-se en el desenvolupament del joc. Així doncs, podran contribuir a l’experiència de joc final.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content