Nintendo PlayStation Xbox

Tesura Games anuncia la versió física d’Afterimage

Afterimage, un joc d’acció i aventures en 2D amb elements de RPG i un món completament dibuixat a mà, ha estat llançat avui en format físic per Modus i Aurogon Shanghai. Tesura Games serà l’encarregada de la distribució del títol, incloent-hi PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch.

El joc explica la història de Renee, una noia amb amnèsia que descobreix el seu poble destrossat. Haurà de cercar veritat darrere dels misteriosos atacs en un món no lineal anomenat Engarding. Amb més de 200 peces d’equipament per col·leccionar i sis tipus d’armes principals per dominar, els jugadors poden controlar el seu propi viatge. L’edició Deluxe inclou el joc base, un llibre d’art digital, la banda sonora digital i una portada reversible.

Podeu veure el tràiler de llançament d’Afterimage aquí.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content