Nintendo PlayStation Xbox

Tesura Games anuncia la versió física d’Afterimage

Afterimage, un joc d’acció i aventures en 2D amb elements de RPG i un món completament dibuixat a mà, ha estat llançat avui en format físic per Modus i Aurogon Shanghai. Tesura Games serà l’encarregada de la distribució del títol, incloent-hi PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch.

El joc explica la història de Renee, una noia amb amnèsia que descobreix el seu poble destrossat. Haurà de cercar veritat darrere dels misteriosos atacs en un món no lineal anomenat Engarding. Amb més de 200 peces d’equipament per col·leccionar i sis tipus d’armes principals per dominar, els jugadors poden controlar el seu propi viatge. L’edició Deluxe inclou el joc base, un llibre d’art digital, la banda sonora digital i una portada reversible.

Podeu veure el tràiler de llançament d’Afterimage aquí.