Nintendo Ordinador PlayStation

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg ja disponible per reservar

KOEI TECMO i GUST Studios han anunciat que les reserves digitals per Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg ja estan disponibles. El joc és una reimaginació del títol clàssic i estarà disponible digitalment el 13 de juliol de 2023 a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i el PC a través de Steam.

El joc està ambientat a la ciutat de Salburg, capital del Regne de Schigsal, on Marie assisteix a l’Acadèmia Reial de Màgia. Marie té la tasca de crear un objecte que satisfaci la seva professora. Per fer-ho, haurà de millorar les seves habilitats comprant llibres i eines necessàries per a la síntesi. Marie també podrà sintetitzar objectes i verificar les seves assignatures en el taller d’alquímia que li ha regalat la seva professora.

Per recollir els ingredients necessaris per a les seves receptes, Marie s’aventurarà fora de la ciutat, havent de tenir cura de no creuar-se amb els monstres que viuen en la zona. Els jugadors podran comprar armes i armadures a la botiga d’armes, i contractar aventurers a la taverna. Allà, Marie també coneixerà diversos personatges amb els quals podrà fer amistat i acceptar les seves peticions.

Els jugadors que facin la reserva del joc abans del 12 de juliol de 2023 rebran un paquet d’objectes pel joc. A més de la versió estàndard del joc, també estarà disponible l’edició «Digital Deluxe». Aquesta edició inclou diferent música addicional i vestits únics. Per celebrar el 25è aniversari de la sèrie Atelier, dos DLC gratuïts estaran disponibles per a tots els jugadors a partir del 13 de juliol de 2023: l’accessori «25 Glasses» i el «Atelier Series Legacy BGM Pack».

https://www.youtube.com/watch?v=ND5YY4P_fvg