Nintendo Ordinador PlayStation

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg ja disponible per reservar

KOEI TECMO i GUST Studios han anunciat que les reserves digitals per Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg ja estan disponibles. El joc és una reimaginació del títol clàssic i estarà disponible digitalment el 13 de juliol de 2023 a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i el PC a través de Steam.

El joc està ambientat a la ciutat de Salburg, capital del Regne de Schigsal, on Marie assisteix a l’Acadèmia Reial de Màgia. Marie té la tasca de crear un objecte que satisfaci la seva professora. Per fer-ho, haurà de millorar les seves habilitats comprant llibres i eines necessàries per a la síntesi. Marie també podrà sintetitzar objectes i verificar les seves assignatures en el taller d’alquímia que li ha regalat la seva professora.

Per recollir els ingredients necessaris per a les seves receptes, Marie s’aventurarà fora de la ciutat, havent de tenir cura de no creuar-se amb els monstres que viuen en la zona. Els jugadors podran comprar armes i armadures a la botiga d’armes, i contractar aventurers a la taverna. Allà, Marie també coneixerà diversos personatges amb els quals podrà fer amistat i acceptar les seves peticions.

Els jugadors que facin la reserva del joc abans del 12 de juliol de 2023 rebran un paquet d’objectes pel joc. A més de la versió estàndard del joc, també estarà disponible l’edició «Digital Deluxe». Aquesta edició inclou diferent música addicional i vestits únics. Per celebrar el 25è aniversari de la sèrie Atelier, dos DLC gratuïts estaran disponibles per a tots els jugadors a partir del 13 de juliol de 2023: l’accessori «25 Glasses» i el «Atelier Series Legacy BGM Pack».

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content