Nintendo

ININ Games i TAITO presenten novetats sobre Puzzle Bobble Everybubble!

ININ Games i TAITO presenten novetats sobre Puzzle Bobble Everybubble!

ININ Games i TAITO Corporation han publicat nova informació sobre el joc de puzles Puzzle Bobble Everybubble!. Les empreses han anunciat novetats com ara nivells extra-difícils, col·leccionables i molt més. El joc arribarà en exclusiva a Nintendo Switch el 23 de maig.

El mode Història del joc presentarà elements desafiants, i netejar cada zona sota condicions específiques, alliberarà «EX Stages», nivells extra-difícils que desafiaran fins i tot als jugadors més experimentats de Puzzle Bobble. Completar aquests nivells permetrà als jugadors desbloquejar personatges que es poden utilitzar en el mode de batalla, disfresses per als personatges d’assistència, nova música d’escenari i altres objectes. Aquests nivells també presentaran noves històries que difereixen de la trama principal.

Combinant els nivells estàndard del mode Història, la Torre del Baró i les variants d’escenari que depenen del nombre de jugadors, Puzzle Bobble Everybubble! ofereix centenars de nivells diferents per dominar.

El «Memory Album» és una altra nova característica que permet als jugadors veure descripcions i perfils dels personatges. També poden col·leccionar i escoltar música d’escenari i comparar els dos estils: la música normal, i la que es reprodueix en una situació complicada.

https://www.youtube.com/watch?v=Us_lhENtfRo&feature=youtu.be

Puzzle Bobble Everybubble! és un spin-off del joc de recreatives de 1986 Bubble Bobble. La fórmula de joc és senzilla, però addictiva: utilitzant diversos elements i enginys, els jugadors connecten tres o més bombolles del mateix color per eliminar-les del camp i progressar. Puzzle Bobble, també conegut com a Bust-A-Move, ha vist més de 20 títols de sèrie en innumerables plataformes des del seu debut el 1994.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.