Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Gematombe, un joc de puzle inspirat en clàssics com Puyo Puyo

Ratalaika Games i Route 5 Games han anunciat el llançament del seu nou joc d’acció i puzles, Gematombe. El joc arribarà a Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, i Nintendo Switch el 28 d’abril de 2023.

Inspirat en títols clàssics com Arkanoid, Puzzle Bobble, Breakout, Puyo-Puyo i Touhou, Gematombe és un joc de puzles contra un oponent. L’objectiu de cada partida és «esmicolar» l’oponent o «netejar» la pantalla de gemmes per guanyar. Els jugadors poden fer combos per enviar una allau d’obstacles a l’oponent o destruir totes les gemmes del camp per aconseguir la victòria.

A Gematombe, els jugadors poden ajudar Pandora, l’heroïna, a capturar tots els mals que van ser alliberats al món. El joc comença a un lloc que conté objectes sagrats creats pels déus de l’Olimp, i un dia, una de les gerres va caure i va alliberar les encarnacions de molts esperits malvats. Un emissari sagrat anomenat Lucciano descendeix del cel i ofereix la seva ajuda a Pandora per capturar el mal i restaurar la pau al món.

La presentació de Gematombe s’inspira en molts jocs japonesos. El joc té un repartiment de sis personatges, cada un amb habilitats úniques, i els jugadors poden gaudir de diversos modes de joc com el mode Arcade, pràctica, supervivència i VS.

“Ens sentim molt orgullosos si la gent considera Gematombe un «clon» de molts jocs esmentats anteriorment, ja que era un dels nostres objectius ser considerats en el mateix tipus de gènere que Puyo Puyo. Volíem mantenir un estil d’art japonès similar a les nostres inspiracions”, va dir Route 5 Games. “Malgrat que ens vam inspirar en altres jocs del gènere de puzles contra un oponent, el que separa Gematombe dels altres són les mecàniques de joc.”