Ordinador

Men of War II oferirà una beta oberta el maig

Fulqrum Publishing i Best Way han anunciat que la beta oberta del tan esperat títol d’estratègia en temps real Men of War II començarà el dijous 11, i acabarà el dilluns 15 de maig. Es podrà descarregar de forma gratuïta a través de la pàgina de Steam, on els jugadors poden anar ara mateix i sol·licitar accés.

Aquesta beta oberta és la segona oportunitat que els jugadors tenen per provar Men of War II, després de la prova tècnica multijugador del mes passat. La beta que s’apropa oferirà de nou una selecció de mapes i modes multijugador, però també presentarà contingut per a un jugador inèdit i incorporarà diversos canvis en el joc basats en les opinions de la comunitat.

Men of War II estarà disponible per a PC a través de Steam, Epic Games Store i altres botigues digitals el 2023. La beta oberta és una oportunitat per als jugadors de veure una vista prèvia del que s’ha de venir i proporcionar comentaris que ajudin a modelar el producte final. «Amb Men of War II, busquem oferir noves i emocionants experiències jugables a la franquícia Men of War», va dir Maxim Kamensky, productor de Men of War II.