Ordinador PlayStation Xbox

EA i Ascendant Studios anuncien Immortals of Aveum 

Electronic Arts i Ascendant Studios han anunciat el llançament d’Immortals of Aveum, un joc de trets en primera persona, amb elements de màgia. El joc, pensat per a un jugador, sortirà a la venda el 20 de juliol de 2023 a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. Desenvolupat per veterans de la indústria i publicat sota el segell d’EA Originals, Immortals of Aveum transporta als jugadors a un món de fantasia ple de conflictes i màgia en el qual hauran de lluitar pel control d’aquesta. Els jugadors experimentaran una història moderna en un entorn de fantasia, ple d’acció trepidant i combats basats en sortilegis que desafien les convencions dels jocs de trets.

El joc segueix la història de Jak, qui inesperadament manifesta habilitats màgiques i és reclutat per l’Ordre dels Immortals per unir-se a la interminable guerra de la humanitat pel control de la màgia. Amb poderosos dominants de la màgia i legions de soldats en ambdós costats de la guerra perpetua, Jak i la seva ordre d’elit han de descobrir els misteris del passat d’Aveum per salvar el seu futur.

Immortals of Aveum compta amb un repartiment de gran talent format per famoses veus, com Darren Barnet en el paper de Jak i Gina Torres com el general Kirkan. Els jugadors que reservin el joc rebran l’arc de llum purificat de sigil, que augmenta el poder dels sortilegis d’en Jak. Aquells que adquireixin l’Edició Deluxe també rebran equipació i objectes exclusius.

Ja en reserva

Jeff Gamon, director general d’EA Partners, ha destacat el compromís d’Ascendant Studios per crear jocs originals amb històries profundes i narratives imaginatives, que s’ha traslladat en tota la seva esplendor en Immortals of Aveum. Els jugadors ja poden reservar el joc, que estarà disponible a PC via EA App, Steam i Epic Games Store per 59,99 euros. Pel que fa a consoles, el joc costarà 79,99 euros. Els membres d’EA Play Pro tindran accés a l’edició Deluxe a EA App a partir del 20 de juliol de 2023.

1 comentari

  1. EA mostra la jugabilitat de Immortals of Aveum - Nou Joc

    13/04/2023

    […] i Ascendant Studios han llançat avui un nou tràiler mostrant la jugabilitat del seu pròxim joc, Immortals of Aveum. El tràiler de més de sis minuts ofereix una àmplia visió del joc en primera persona per a un […]

Els comentaris estan tancats.