Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hidden Through Time 2: Myths & Magic promet moltes novetats

Rogueside ha anunciat que està treballant en una seqüela del seu joc d’èxit Hidden Through Time. El nou joc, titulat Hidden Through Time 2: Myths & Magic, està previst que es llanci a finals d’any a totes les plataformes, incloent-hi mòbils.

Hidden Through Time, que es va llançar el 2020, va ser elogiat per la seva jugabilitat i els seus gràfics dibuixats a mà. Va desafiar els jugadors a trobar objectes ocults, portant-los en un viatge a través dels segles. L’èxit del joc i les opinions de la comunitat han inspirat l’equip a ampliar els seus conceptes i crear un desafiament encara més gran i impressionant que continuarà captivant els jugadors de totes les edats.

La seqüela tindrà millores visuals i sonores, així com opcions de personalització afegides, més interactivitat i una millor ambientació. Els jugadors podran manipular les funcions i construir el seu món amb l’ajuda d’editors per a estructures i personatges. El joc també inclourà un editor de mapes que permetrà a la comunitat crear i compartir els seus propis nivells, fent-lo una experiència col·laborativa.

Segons Jacobein Van den Bergh, encarregat de màrqueting de Rogueside, la idea per Hidden Through Time va sorgir dels llibres «On és Wally?», que moltes persones llegien quan eren joves. La diferència clau del joc respecte als seus competidors és l’afegit d’un editor de mapes, que permet als jugadors crear i compartir els seus propis nivells. L’equip es concentra en la personalització per a la seqüela, donant als jugadors encara més control sobre la seva pròpia experiència.

https://www.youtube.com/watch?v=dImvH-Os7lk&feature=youtu.be