Nintendo Ordinador

Bithell Games llança TRON: Identity, un nou joc ambientat en l’univers de TRON

Bithell Games llança TRON: Identity, un nou joc ambientat en l’univers de TRON

Bithell Games acaba de llançar un nou joc d’aventura visual anomenat TRON: Identity en col·laboració amb Disney. El joc es desenvolupa en l’univers de TRON i ja està disponible a la Nintendo eShop i a Steam, per un preu de 14,99 euros.

TRON: Identity és una experiència narrativa inspirada en el noir, plena de puzles i amb un disseny d’art de personatges artesanal i bell. El joc es desenvolupa en una nova xarxa dins de l’univers de TRON, envoltada de certa incertesa i oblidada pel seu creador, Kevin Flynn. La xarxa ha evolucionat i s’autogoverna en l’absència d’intervenció d’usuaris, la qual cosa amplia la mitologia de TRON.

Els jugadors assumeixen el paper de Query, un programa detectiu cridat a les sales de poder, un edifici central anomenat Repository, per investigar un delicte important que comença en una caixa forta d’alta seguretat. El joc ofereix hores de rejugabilitat amb una varietat de camins i resultats, i les eleccions que es prenen tenen conseqüències. Els jugadors han de triar els seus aliats amb cura, decidir a qui confiar, a qui rebutjar i com tractar aquells que es posin al seu camí.

«Amb Disney, hem creat un espai on els jugadors poden explicar aquesta història juntament amb nosaltres a través de decisions significatives i puzles interessants», va dir el director creatiu, Mike Bithell. «TRON és una història icònica per a molts. La seva estètica impactant, el món fantàstic i, és clar, el seu protagonista, un dissenyador de jocs heroic, van ser formats per a mi. Estic immensament agraït per aquesta oportunitat de treballar amb el meu equip fantàstic per crear noves històries en una xarxa nova i emocionant».

«Amb el llançament de TRON: Identity com a primer títol de la nostra col·laboració amb Bithell Games per a una nova història de TRON, estem emocionats de convidar els fans a aquest nou món expansiu ple d’exploració i una història apassionant».
Luigi Priore, VP de Disney, Pixar i 20th Century Games.