Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Warhammer 40.000: Boltgun rep data de llançament i un nou tràiler

Warhammer 40.000: Boltgun rep data de llançament i un nou tràiler

Warhammer 40,000: Boltgun, un nou videojoc ambientat en l’univers icònic de Warhammer, s’estrenarà el 23 de maig de 2023. El joc està sent desenvolupat per Focus Entertainment, Auroch Digital i Games Workshop, i estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam. El joc ja es pot reservar en totes les plataformes, excepte Nintendo Switch.

Boltgun és un joc de trets explosiu que fa homenatge a l’acció FPS ràpida dels anys 90. És una versió moderna del clàssic boomer-shooter amb una jugabilitat fluida i un disseny inspirat en sprites. Els jugadors prendran el paper d’un Space Marine i hauran de derrotar les forces del Caos, utilitzant l’arsenal sagrat per purificar les criatures de la foscor.

La data de llançament s’ha anunciat amb un tràiler que mostra els gràfics pixelats, l’acció ràpida i el combat intens del joc. El tràiler ja ha generat molta expectació a YouTube, amb fans de l’univers de Warhammer 40.000 expressant la seva emoció pel joc.

«Boltgun és una carta d’amor als shooters clàssics dels anys 90, però amb un toc moderna», va dir Tomas Rawlings, CEO de Auroch Digital. «Vam voler crear un joc que agradaria tant als fans de l’univers de Warhammer 40.000 com als amants dels shooters carregats d’adrenalina. Estem desitjant que els jugadors puguin jugar al joc”.