Ordinador

Rusted Moss, un joc metroidvania desenvolupat per un equip completament femení

PLAYISM ha anunciat el llançament de Rusted Moss, un joc de caràcter metroidvania ple d’acció que s’inspira en contes populars i paisatges desolats. Desenvolupat per un equip totalment femení format per Faxdoc, Happysquared i Sunnydaze, Rusted Moss ja està disponible a Steam.

El joc ja ha cridat l’atenció dels aficionats als metroidvania i els speedrunners, per les seves mecàniques de jugabilitat que se centren al voltant d’un ganxo i combats inspirats en el gènere bullet hell. Rusted Moss porta els jugadors a través d’un paisatge melancòlic que ofereix alhora un repte i una pujada d’adrenalina. Tanmateix, el joc també inclou opcions d’accessibilitat que permeten als jugadors adoptar una jugabilitat més relaxada.

L’equip de desenvolupament de Rusted Moss es va reunir per primera vegada durant el GM48 Game Jam, una marató de creació de jocs de 48 hores que va utilitzar GameMaker Studio. L’equip va començar a treballar en Rusted Moss, basant-se en la mecànica de ganxo. El joc va començar com un projecte petit, però aviat es va convertir en un joc a gran escala que va trigar més d’un any a desenvolupar-se.

Les desenvolupadores van comentar: «Els comentaris dels jugadors ens van donar la confiança i l’ànim necessaris per ajudar-nos a fer el joc de major escala que qualsevol de nosaltres ha abordat. Ara que el llançament s’aproxima, tot i que som un equip petit, esperem que el nostre joc valgui la pena i satisfaci els que ens han donat suport al llarg del camí».

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content