Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blasphemous 2 continuarà la lluita a PC i consoles a finals d’estiu

Anunciat durant l’últim Indie World de Nintendo, Blasphemous 2 arribarà a consoles, i PC, a finals d’estiu de 2023. L’esperada seqüela del títol original de The Game Kitchen i Team17, continuarà la trama del primer joc, amb una història que seguirà on ho va deixar l’expansió gratuïta.

A Blasphemous 2, el jugador desperta en un món gòtic i laberíntic, ple de trampes i enemics monstruosos. El joc ofereix un combat brutal amb noves armes, així com la possibilitat de personalitzar les habilitats i armes del personatge. El joc inclou també emocionants batalles contra caps i un món ple de personatges misteriosos i missions per explorar, per tal de desxifrar els secrets del món de Blasphemous.

Aquesta és la descripció extreta de la pàgina de Steam del joc:

La segona entrega de la saga Blasphemous augura el retorn d’El Penitent, amb una història que comença des del DLC gratuït Wounds of Eventide del joc original, on el Cor Immaculat en el cel va anunciar el retorn del Miracle i va profetitzar el naixement d’un nou nen miraculós.

Despertat en una nova terra estranya i desplaçat del seu lloc de descans final, El Penitent torna a ser llançat a l’interminable cicle de vida, mort i resurrecció, sense altra opció que explorar aquest perillós nou món i descobrir els seus secrets llargament oblidats.

Hordes de grotescos enemics es posaran al teu camí, esperant el judici final de la brutal mà d’El Penitent, amb titànics caps retorçats que també esperen a la foscor, esperant una oportunitat per enviar-te de tornada a la tomba d’on vas sortir.

Exterminar-los no serà fàcil, però com Blasphemous 2 ofereix més possibilitats per personalitzar i millorar el teu repertori d’habilitats, a més de diverses armes úniques per empunyar amb les teves ansietats de justícia i fúria infinita, la victòria podria estar al teu abast.

En última instància, només hi ha una cosa segura… que la penitència mai no acaba.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.