Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cult of the Lamb mostra la seva primera gran actualització gratuïta

Devolver Digital i Massive Monster han anunciat que Cult of the Lamb rebrà la seva primera gran actualització de contingut anomenada «Relics of the Old Faith», el 24 d’abril. Aquesta actualització estarà disponible de forma gratuïta a PC i consoles.

L’actualització Relics of the Old Faith presenta una nova trama, on els jugadors han de conquerir tota mena d’enemics, fent servir «Relics». Les Relics són objectes utilitzables que atorguen efectes únics, millorant el combat de diverses maneres. Els jugadors també poden aprofitar els nous atacs, que permetran emprendre expedicions més profundes i desafiants. Hauran de combinar les seves noves habilitats per enfrontar-se a enemics més durs amb atacs potents.

A més de les millores en el combat, l’actualització també porta una gran quantitat de nou contingut per assegurar una comunitat feliç. Els seguidors poden ser assignats a preparar el menjar a la cuina. Els problemes de son es poden resoldre amb refugis compartits, que acullen fins a 3 seguidors. A mesura que el culte creix, es pot construir una nova cripta per emmagatzemar els cadàvers, entre altres millores i novetats.

Els seguidors continuaran evolucionant a noves i inusuals formes després de l’actualització, incloent-hi toixons, pingüins, ratolins i més. L’actualització també inclou un nou mode fotogràfic que permet als jugadors preservar els seus records més preuats per sempre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.