Nintendo

Tots els anuncis del Nintendo Indie World Showcase d’ahir

El 19 d’abril de 2023, Nintendo va emetre una presentació Indie World carregada de nous jocs independents i sorpreses. Tot i no comptar amb títols esperats com Silksong, Pizza Tower o Vampire Survivors, la presentació ens va donar a conèixer una gran quantitat de jocs que Nintendo ens ha compartit amb una magnífica llista.

Compartim amb tots vosaltres els jocs i novetats que es van anunciar, amb aquest text de la mateixa Nintendo:

Mineko’s Night Market de Meowza Games i Humble Games

Com l’adorable Mineko en aquesta aventura narrativa-simulació, faràs diversos treballs, amistat amb els habitants del poble i fabricaràs tota mena de trastos per al Mercat Nocturn setmanal. Hi ha un munt de coses a fer, com ara unir-te a les desfilades, participar en curses de gats i actuar a l’escenari. I si només tens ganes d’explorar, l’illa té molts secrets per descobrir i puzles per resoldre. Passeja pel Mercat Nocturn de Mineko, que s’instal·larà a la Nintendo Switch el 26 de setembre.

My Time at Sandrock de Pathea Games i PM Studios

A través d’una història captivadora plena de desenes de personatges i missions secundàries, se’t convida a restaurar una comunitat desertificada postapocalíptica a la seva antiga glòria en aquesta seqüela de My Time at Portia. Hauràs de recollir recursos per muntar màquines i transformar un taller abandonat en una instal·lació ben ajustada. Per què no aventurar-te en antigues runes i cercar relíquies? O saludar als habitants del poble i fer amics? Aquesta ciutat és popular entre els monstres, així que derrota’ls en combat a prop. A més, si tens el joc principal, una versió separada de multijugador en línia estarà disponible després del llançament del joc, perquè tu i els teus amics pugueu ajudar Sandrock a prosperar junts. My Time at Sandrock es llançarà aquest estiu a Nintendo Switch.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach de Steel Wool Studios i ScottGames

En la darrera entrega dels jocs d’horror per a tota la família, jugaràs com a Gregory, un jove atrapat durant la nit en el Mega Pizzaplex de Freddy Fazbear. Amb l’ajuda del mateix Freddy Fazbear, Gregory haurà de sobreviure a la implacable caça dels personatges reimaginats de Five Nights at Freddy’s, així com a noves amenaces horroroses. Five Nights at Freddy’s: Security Breach ja està disponible en format digital!

Shadows Over Loathing de Asymmetric Games LLC

Ambientat a la dècada de 1920 dins l’univers de West of Loathing, Shadows Over Loathing és un RPG de comèdia ple de ximpleries i figures de pals. Aventura’t a través d’un món estès en blanc i negre ple de granotes parladores, matemàtiques conscients i horrors de tota mena. També hi ha un munt de rols per interpretar: des de marxar al ritme dels teus propis plans nefastos com a agent de jazz fins a sostenir les masses del cosmos a les teves mans com a màgic del formatge. La versió digital de Shadows Over Loathing es llança avui mateix en el sistema Nintendo Switch! Les reserves per a l’edició física del joc estaran disponibles en moltes botigues aviat.

OXENFREE II: Lost Signals de Night School Studio i Netflix

Cinc anys després d’OXENFREE, la Riley torna a la seva ciutat natal de Camena per investigar estranyes ones electromagnètiques. Sintonitza la ràdio per comunicar-te amb éssers sobrenaturals i manipula el món que t’envolta. I vigila un culte ombriós que intenta obrir un portal que altera la realitat. Mentre explora la ciutat, utilitza el nou sistema de conversa de walkie-talkie per connectar amb contactes locals. Les teves eleccions tindran un impacte en el desenvolupament, relacions i història de la Riley. Sintonitza OXENFREE II: Lost Signals, que es llançarà a Nintendo Switch el 12 de juliol.

Quilts and Cats of Calico de Monster Couch

Fes una manta perfecta amb peces de tela estampada en aquesta adaptació del joc de taula Calico. Col·loca les peces en un tauler i cus botons per obtenir punts i atreure gats adorables! Cada gat té un patró preferit, així que cosiu amb estil per convertir-te en un expert en fer mantetes. També pots personalitzar els teus gats i donar-los un aspecte gat-satisfactori. Aconsegueix acollidor amb fins a tres amics en multijugador local i en línia, uneix-te a partides classificades contra jugadors en línia o prova les teves habilitats en reptes setmanals. Ajusta’t amb les mantetes i els gats de calicó, que es llancen al sistema Nintendo Switch aquesta tardor.

A Little to the Left Cupboards & Drawers de Max Inferno i Secret Mode

Més puzles us esperen en el DLC de pagament Cupboards & Drawers per A Little to the Left. Posa’t a ordenar amb 25 nous puzles mentre explores un món de petits espais, compartiments secrets i sorprenents trastos amuntegats a cada calaix. A més, aquest DLC inclou noves i encantadores il·lustracions i escenaris, que s’estrenarà a la Nintendo Switch aquest juny.

Teslagrad 2 i Teslagrad Remastered de Rain Games i Modus Games

Aprofita el poder electromagnètic per resoldre puzles basats en física i mou-te fluidament per entorns inspirats en Escandinàvia. Però aquesta terra amaga molts perills, ja que bèsties temibles es posen al teu camí. Domina l’art de la Teslamància i venç-les per descobrir noves àrees per explorar. A més, juga a una versió remasteritzada del primer joc de Teslagrad amb gràfics millorats i 10 nivells addicionals de desafiaments a la Teslagrad Power Pack Edition que inclou tots dos jocs! També podràs adquirir Teslagrad 2 i Teslagrad Remastered per separat. Ja disponibles!

Shovel Knight Pocket Dungeon Puzzler’s Pack de Vine i Yacht Club Games

Endinseu-vos en més acció roguelite de puzles amb el DLC gratuït Puzzler’s Pack per al joc Shovel Knight Pocket Dungeon. Aventureu-vos com a dos nous personatges jugables, proveu la vostra habilitat en els desafiaments de Quandary i obriu-vos pas pels desconcertants passadissos del Castell Quandary. També podeu visitar el Sr. Hat per a més de 20 barrets en el joc per modificar les vostres partides o adquirir alguna relíquia ben parida a la botiga del Chester. Aquest DLC arriba a la Nintendo Switch aquesta primavera.

Cult of the Lamb Relics of the Old Faith de Massive Monster i Devolver Digital

Amplia el teu ramat en aquesta actualització gratuïta del joc Cult of the Lamb. Desenes de nous objectes, relíquies i enemics es troben escampats per les masmorres remesclades, custodiades per noves versions dels quatre bisbes guardians. Emporta’t el botí de tornada al culte amb nous edificis per construir i seguidors per reclutar, a més d’una nova missió desbloquejable. I després de vèncer el joc, mantingues la fe viva amb els nous modes Permadeath, Gauntlet i Boss Rush. Relics of the Old Faith es llança a Nintendo Switch el 24 d’abril.

Blasphemous 2 de The Game Kitchen i Team 17

Convocant totes les ànimes calluses i ferides: Torneu a seguir El Penitent a través d’una terra misteriosa plena de malsons en aquesta seqüela del joc de plataforma hack-‘n-slash divertitament terrorífic Blasphemous. Explora un món fosc que és fidel al joc original amb el seu combat basat en habilitats i elements de plataformes complicats, que també millora el seu estil d’art de píxels distintiu i la gamma d’habilitats a la teva disposició. Amb sistemes de progressió, construccions personalitzades i un conjunt de moviments de jugador ampliat, el teu judici t’espera a la Nintendo Switch aquest estiu.

ANIMAL WELL de Shared Memory i Bigmode

En aquest món pixelat atmosfèric, cercaràs tresors a mesura que descobreixes a poc a poc un entorn dens. On aneu depèn completament de tu. Moltes criatures interessants viuen aquí, però algunes poden ser hostils, així que estigueu alerta. Qualsevol objecte que hàgiu recollit es pot utilitzar de diverses maneres, com fer una escapada ràpida o fins i tot fer que criatures amables us ajudin en un moment de necessitat. Hi ha molt a descobrir, així que sigui llest amb els seus objectes i veureu què trobeu. Convoca el teu coratge i curiositat per a ANIMAL WELL, que es llançarà a Nintendo Switch aquest hivern.

Rift of the NecroDancer de Tic Toc Games i Brace Yourself Games

En aquest spinoff de Crypt of the NecroDancer, mou-te al ritme amb un gir musical nou en el combat basat en carrils. Els monstres vindran volant cap a tu, així que emparella les indicacions a la pantalla per llançar-los a la vorera. Cada un té un patró de moviment diferent, i alguns necessiten diversos cops per ser derrotats. Espera emocionants batalles amb caps finals que et faran ballar i un joc secundari especial per a cada una de les cinc línies argumentals dels personatges. Mantingues el ritme viu quan Rift of the NecroDancer es llanci a la Nintendo Switch aquest any.

PlateUp! de It’s happening i Yogscast Games

Crea, decora i automatitza el restaurant dels teus somnis en el joc de gestió roguelite PlateUp!, on molts clients famolencs clamen per menjar a una velocitat vertiginosa. Gestiona la cuina i el front de casa per mantenir els teus clients contents. Al final de cada torn generat aleatòriament, pots adquirir nous aparells d’alta tecnologia com ara forns turbo per millorar la teva cuina i fer la teva següent aventura gastronòmica encara més exitosa. Fins a tres amics et poden acompanyar localment o en línia per ajudar-te a dirigir el teu imperi culinari. Serveix alguna delícia quan PlateUp! es llanci a la Nintendo Switch el mes d’octubre.

Crime O’Clock de Bad Seed i Just For Games

No hi ha temps a perdre en aquest joc d’exploració i puzle; tens més de 40 casos per resoldre a través del temps i de l’espai. Hi ha moltes èpoques per visitar, des de l’Època Perduda fins a un futur cibernètic. En cada època, veuràs com es desenvolupen les escenes del crim per a diferents períodes de temps, i prendre mesures en una època pot canviar esdeveniments en una altra. Viatjant a través del temps, coneixent personatges i resolent cada cas, el teu mapa canviarà i es desbloquejaran més aventures. Posi els seus despertadors a Crime O’Clock quan es llanci a Nintendo Switch el 30 de juny.

Altres jocs anunciats

Aquest Indie World també va incloure un muntatge de diversos jocs independents que arribaran al futur per a la Nintendo Switch:

  • Bomb Rush Cyberfunk de Team Reptile, un joc on pots ballar, pintar, fer trucs, enfrontar-te a la policia i arribar a noves alçades de grafiti, llançament el 18 d’agost.
  • Paper Trail de Newfangled Games, un joc d’aventures on has de plegar, i girar el món mateix per resoldre enigmes i superar obstacles, llançament al mes d’agost.
  • Little Kitty, Big City de Double Dagger Studio, on una migdiada pacífica es converteix en una aventura capriciosa plena d’exploració de caixa de sorra i molts gats personalitzables, llançament el 2024.
  • Chants of Sennaar de Runedisk i Focus Entertainment, que es llança el 5 de setembre i presenta un laberint infinit on les llengües antigues són tant la clau com el pany.
  • Brotato de Blobfish i Seaven Studio, un roguelite de tirador d’arena des de dalt que et permet jugar amb una patata que empunya fins a sis armes alhora per lluitar contra hordes d’aliens, llançament aquest any.
  • Escape Academy: The Complete Edition de Coin Crew Games i iam8bit, que presenta enigmes d’escape-room fets a mà que es poden jugar localment o en línia amb amics, llançament aquesta tardor.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.