Ordinador

Bonus Stage Publishing i Frambosa s’uneixen per llançar Billy Bumbum

Bonus Stage Publishing, una empresa publicadora de videojocs amb seu a Lapònia, s’ha unit amb l’estudi de videojocs holandès, Frambosa, per portar a la vida el nou joc anomenat Billy Bumbum. El joc es llançarà més endavant aquest any, però ja hi ha disponible una versió demo per als jugadors que vulguin provar-lo.

Billy Bumbum és un joc de puzles ambientat en mons màgics i colorits. Els jugadors controlen un personatge amb forma de cub que té un cul, i hauran d’emprar les seves “habilitats” per resoldre puzles i salvar als seus amics. Hi ha més de 100 nivells per jugar, i cada nivell està ple de personatges peculiars.

“La primera vegada que vam sentir la proposta d’aquest joc, ens va enganxar immediatament. Vull dir, ets un cub amb un cul, i salves als teus amics utilitzant els teus pets. I la manera com Jonathan ha creat el joc perquè sigui realment saludable i divertit, simplement ens fascina”, ha dit un portaveu de Bonus Stage que ha preferit mantenir-se en l’anonimat.

Jonathan Barbosa, el dissenyador del joc, ha expressat la seva emoció per al llançament. “Estic realment orgullós del que hem creat amb Billy Bumbum. És un joc que tracta de passar-s’ho bé i ser una mica estrafolari, i crec que als jugadors els agradarà molt. A més, a qui no li agrada una bona broma sobre pets?”