Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Omega Strikers presenta una animació feta per Studio Trigger

Odyssey Interactive ha presentat la cinemàtica introductòria d’Omega Strikers, el joc d’esports que es va anunciar durant un dels últims Nintendo Direct. L’animació de la cinemàtica inicial ha estat realitzada per Studio Trigger, més que coneguts per les seves sèries anime com Kill la Kill, Little Witch Academia, i més recentment, Cyberpunk: Edgerunners.

Omega Strikers és un joc d’acció de 3 contra 3, que promet una experiència de joc única i emocionant. Amb la seva jugabilitat ràpida, els jugadors poden esperar colpejar els seus oponents fora de l’arena, marcar gols i llançar llops, tirar tofu i accelerar amb coets per guanyar. A més, el joc compta amb més de 15 personatges per triar, cadascun amb les seves habilitats úniques. A més, els jugadors poden millorar el seu aspecte amb aparences i emoticones.

El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de formar un equip amb amics i superar als seus rivals per convertir-se en un «Omega Striker». Amb mapes imprevisibles que ofereixen diversos perills, cap partit és igual. Els jugadors poden explotar, rebotar i empènyer els seus oponents per guanyar. El mapa Super Surge ofereix l’oportunitat de córrer a velocitats vertiginoses, mentre que el potenciador de joc Gigantify permet als jugadors créixer a mides enormes.

Omega Strikers arribarà a PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC, iOS i Android, de manera gratuïta, el 27 d’abril. Sens dubte, haurem d’estar pendents d’aquest joc gratuit.