Ordinador

Vampire: The Masquerade – Swansong arribarà a Steam el 19 de maig

Vampire: The Masquerade – Swansong de Big Bad Wolf serà llançat a Steam el 25 de maig de 2023, segons un recent comunicat de premsa. El joc ha estat disponible des del 19 de maig de 2022 a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i PC a través de l’Epic Games Store.

Vampire: The Masquerade – Swansong és un RPG orientat a la història basat en el clàssic joc de taula Vampire: The Masquerade. Els jugadors assumeixen els rols de tres vampirs que pertanyen a diferents clans dins de Camarilla, una societat secreta que governa la majoria dels vampirs. A mesura que els destins dels personatges es creuen, els jugadors han de separar la veritat de les mentides, navegar per rumors de conspiracions, assassinats i lluites de poder. Protegir els seus clans i assegurar que la Mascarada, que amaga la seva existència als humans, no sigui violada.

El sistema de joc permet als jugadors millorar les habilitats dels seus personatges i les disciplines relacionades amb el clan, així com fer-ne ús lliurement. Sempre que puguin satisfer la seva fam de sang. Les interaccions dialògiques del joc avancen la història, i la trama ramificada fa que cada elecció feta pels jugadors tingui conseqüències. Amb més de 15 finals diferents per als personatges principals i altres tants per a la Camarilla de Boston, l’experiència de cada jugador serà única.

El joc té tres vampirs jugables, cadascun amb poders, i motivacions personals diferents. L’emocionant història del joc es desenvolupa en un món fosc i glamurós, fidel al joc de taula, i està acompanyada d’una banda sonora original composta per Olivier Derivière.

Els jugadors ara poden afegir Vampire: The Masquerade – Swansong a la seva llista de desitjos de Steam. El joc serà llançat més endavant a Nintendo Switch.