Ordinador

Vampire: The Masquerade – Swansong arribarà a Steam el 19 de maig

Vampire: The Masquerade – Swansong de Big Bad Wolf serà llançat a Steam el 25 de maig de 2023, segons un recent comunicat de premsa. El joc ha estat disponible des del 19 de maig de 2022 a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i PC a través de l’Epic Games Store.

Vampire: The Masquerade – Swansong és un RPG orientat a la història basat en el clàssic joc de taula Vampire: The Masquerade. Els jugadors assumeixen els rols de tres vampirs que pertanyen a diferents clans dins de Camarilla, una societat secreta que governa la majoria dels vampirs. A mesura que els destins dels personatges es creuen, els jugadors han de separar la veritat de les mentides, navegar per rumors de conspiracions, assassinats i lluites de poder. Protegir els seus clans i assegurar que la Mascarada, que amaga la seva existència als humans, no sigui violada.

El sistema de joc permet als jugadors millorar les habilitats dels seus personatges i les disciplines relacionades amb el clan, així com fer-ne ús lliurement. Sempre que puguin satisfer la seva fam de sang. Les interaccions dialògiques del joc avancen la història, i la trama ramificada fa que cada elecció feta pels jugadors tingui conseqüències. Amb més de 15 finals diferents per als personatges principals i altres tants per a la Camarilla de Boston, l’experiència de cada jugador serà única.

El joc té tres vampirs jugables, cadascun amb poders, i motivacions personals diferents. L’emocionant història del joc es desenvolupa en un món fosc i glamurós, fidel al joc de taula, i està acompanyada d’una banda sonora original composta per Olivier Derivière.

Els jugadors ara poden afegir Vampire: The Masquerade – Swansong a la seva llista de desitjos de Steam. El joc serà llançat més endavant a Nintendo Switch.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content