Nintendo

Loop Hero seguirà el bucle a Nintendo Switch en format físic

L’aclamada aventura Loop Hero, que ha rebut una puntuació de 84 a Opencritic, es llançarà en format físic per a Nintendo Switch el 25 d’agost de 2023.

A Loop Hero, els jugadors s’embarquen en una aventura infinita a través de bucles generats aleatòriament, utilitzant una baralla creixent de cartes per situar enemics, edificis i terrenys. Els jugadors també poden adquirir i equipar objectes poderosos i ampliar el seu campament de supervivents per enfortir cada expedició. L’objectiu és vèncer els caps guardians i trencar el cicle temporal del Liche per salvar el món.

El joc estarà disponible en diversos idiomes. Per desgràcia, el català sembla que no en serà un. Els jugadors ja poden reservar la seva còpia del joc a la pàgina web de Meridiem Games.