Ordinador

Soul Survivors arribarà en accés anticipat a Steam el 3 de maig

Stingbot Games, el desenvolupador i editor de Soul Survivors, ha anunciat que el seu roguelite de supervivència estarà disponible a Steam Early Access a partir del 3 de maig de 2023. El joc, que combina la mecànica roguelike amb combats desafiants. El joc estarà disponible per 3,99 euros, amb suport en anglès.

Soul Survivors ofereix als jugadors dos herois jugables en el llançament, amb sis en total previst per al desenvolupament. Els jugadors progressaran a través de dos entorns foscos de fantasia, trobant-se amb una infinitat de monstres i caps temibles al llarg del camí. A mesura que els jugadors derrotin als enemics, guanyaran punts d’experiència que desbloquegen poderoses habilitats, que poden alterar el conjunt d’habilitats de cada personatge. L’or també es pot gastar en millores permanents de talent, que augmentaran les habilitats dels personatges. Cada classe té un estil de joc divers i els jugadors poden crear una màquina de matar definitiva dominant una gran varietat de construccions de personatges.

Soul Survivors també inclou llocs perillosos, com el bosc encantat de Linden, on els jugadors han de sobreviure el temps suficient per desafiar caps de la zona com l’enorme Flesh Golem i el canceller Autlaic, un esquelet massiu que s’amaga a les profunditats d’un castell caigut. Cada etapa és infinita, i si els jugadors aconsegueixen derrotar tots els caps, entraran en el mode maleït, el repte definitiu de la supervivència.

Sterling Selover, desenvolupador de Stingbot Games, va declarar que estan treballant molt per construir i expandir Soul Survivors per crear un joc diferent de tot el que s’ha produït abans. En combinar elements dels jocs de supervivència en el temps amb un combat d’acció desafiant basat en habilitats, confien que Soul Survivors oferirà als jugadors hores d’entreteniment.