Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Chants of Sennaar arribarà el 5 de setembre a PC i consoles

Rundisc i Focus Entertainment han anunciat que el seu esperat joc d’aventura i puzles, Chants of Sennaar, es llançarà el 5 de setembre de 2023. El joc estarà disponible en múltiples plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Epic Games Store i Steam.

Chants of Sennaar portarà els jugadors en un viatge a través d’un món inspirat en el mite de Babel. Ambientat en un món poètic i colorit, el joc presenta la història dels Pobles de la Torre, que han estat dividits des dels inicis del temps i ja no es parlen. No obstant això, es diu que algun dia un viatger aconseguirà enderrocar els murs i restablir l’equilibri.

El joc ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar les interminables escales d’un prodigiós laberint, descobrir la veritat i revelar els misteris d’una ciutat fascinant on les antigues llengües són la clau. La banda sonora del joc guiarà els jugadors mentre descobreixen les antigues llengües i desentrellen les seves misterioses trames.

Els desenvolupadors han expressat la seva emoció pel llançament del joc i per l’oportunitat que els jugadors experimentin el món únic de Chants of Sennaar. Esperen que els jugadors gaudeixin de la història, els puzles, i la seva presentació.