Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Chants of Sennaar arribarà el 5 de setembre a PC i consoles

Rundisc i Focus Entertainment han anunciat que el seu esperat joc d’aventura i puzles, Chants of Sennaar, es llançarà el 5 de setembre de 2023. El joc estarà disponible en múltiples plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Epic Games Store i Steam.

Chants of Sennaar portarà els jugadors en un viatge a través d’un món inspirat en el mite de Babel. Ambientat en un món poètic i colorit, el joc presenta la història dels Pobles de la Torre, que han estat dividits des dels inicis del temps i ja no es parlen. No obstant això, es diu que algun dia un viatger aconseguirà enderrocar els murs i restablir l’equilibri.

El joc ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar les interminables escales d’un prodigiós laberint, descobrir la veritat i revelar els misteris d’una ciutat fascinant on les antigues llengües són la clau. La banda sonora del joc guiarà els jugadors mentre descobreixen les antigues llengües i desentrellen les seves misterioses trames.

Els desenvolupadors han expressat la seva emoció pel llançament del joc i per l’oportunitat que els jugadors experimentin el món únic de Chants of Sennaar. Esperen que els jugadors gaudeixin de la història, els puzles, i la seva presentació.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content