Ordinador PlayStation Xbox

Park Beyond iniciarà la seva beta tancada el 9 de maig

Bandai Namco ha publicat un nou tràiler mostrant la jugabilitat de Park Beyond. Juntament amb la beta tancada, els jugadors poden finalment fer-se una idea de com crear i gestionar el seu parc temàtic, abans de l’estrena del joc el vinent 16 de juny.

El tràiler mostra la campanya del joc, els colorits gràfics, i el concepte que permet als jugadors superar els límits del que és possible en el seu parc. També es profunditza en les diverses funcions de gestió que els jugadors poden utilitzar per crear un parc segur, divertit i aprofitable. Des de gestionar botigues i inventari fins a satisfer les necessitats dels visitants i contractar personal, els jugadors tindran totes les eines necessàries per crear i perfeccionar el seu parc dels somnis.

A més d’aquestes característiques, Park Beyond també ofereix un mode sandbox que permet als jugadors aprofitar la seva creativitat utilitzant milers d’elements de joc per construir i decorar el seu parc. Els jugadors poden desar les seves creacions i reutilitzar-les en parcs futurs, i també poden personalitzar l’ambient amb els seus propis colors, il·luminació i música. El joc també ofereix opcions de terraformació i excavar túnels, que afegeixen una dimensió extra als parcs i fins i tot als jocs.

Us agradi més la gestió o fomentar la creativitat, Park Beyond té quelcom per a tothom. El joc es llançarà el 16 de juny per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. Els jugadors es poden registrar ara per a la prova beta tancada, que començarà el 9 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.