Sector

LEGO i SEGA anuncien nous sets de Sonic the Hedgehog

LEGO i SEGA han anunciat una nova col·laboració que portarà nous personatges i entorns de Sonic the Hedgehog al món de LEGO. La col·laboració consta de quatre conjunts diferents de diverses dimensions i complexitat, convidant als fans de Sonic a construir i crear obstacles d’alta velocitat, perquè Sonic els esquivi mentre lluita contra els Badniks i salva els seus amics.

La gamma de productes inclourà la «Speed Sphere» d’en Sonic, el taller d’en Tails, l’«Animal Rescue Island» d’Amy, i la icònica «Green Hill Zone», proporcionant una experiència divertida i immersiva per als fans de totes les edats. Amb accessoris totalment nous, els constructors tindran oportunitats úniques.

Una col·laboració esperada

“Estic especialment orgullós de la «Speed Sphere», ja que va ser un gran desafiament descobrir com aconseguir que en Sonic augmentés la seva velocitat i interactuï amb cada circuit”, va dir Frédéric Roland Andre, dissenyador del Grup LEGO. “Sonic és conegut per la seva velocitat. Així que per als conjunts de LEGO inspirats en ell, no hi havia cap manera de crear un conjunt estàtic. Simplement, havíem de ser creatius i fer-ho el més ple d’acció possible!”

El director general de negocis i marca de SEGA America, Ivo Gerscovich, va expressar l’entusiasme per la col·laboració. “LEGO és líder en jocs i el soci perfecte per portar personatges icònics i entorns de l’univers Sonic, a les sales d’estar dels fans. A través de la nostra col·laboració creativa amb LEGO, els fans de Sonic de totes les generacions poden utilitzar la seva imaginació per jugar. No podem esperar per veure les seves increïbles creacions”.


Aquesta no és la primera vegada que el Grup LEGO i SEGA s’uneixen. El 2021 es va llançar el conjunt «Sonic the Hedgehog Green Hill Zone» de LEGO Ideas. La nova gamma de productes LEGO Sonic estarà disponible a botigues autoritzades a partir de l’1 d’agost de 2023, incloent-hi www.LEGO.com i botigues LEGO.